2777
2789
عنوان

پیشگیری از بارداری

53 بازدید | 9 پست

سلام

من شیش سال منتظر بودم به خاطر مشکل همسرم باردار نمیشدم الان یه دختر دارم خدارو شکر چند روز دیگه دوماهه میشه سزارین شدم و خیلی درد کشیدم روز اول که خونه اومدم شروع به کار کردم چون توی شهر غریبم چه روشی خوبه؟ قرص... امپول... دستگاه... همسرم از کاندوم خوشش نمیاد... 😭 دشب هم اولین رابطه رو بعد زایمان داشتم طبیعی جلوگیری کرد همش استرس دارم که باردار نشم یهو

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹
قرص خیلی روان ادم بهم میریزه همش عصبی میکنه ادمو

من الانشم یه ادم عصبی هستم

خدایاشکرت منم بعد هشت سال مادر شدم❤سرطان پدر عزیزمو😭ازم گرفت لطفا یه صلوات واسش بفرست🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستی بخوری از اون سه رنگ ها بخور اسمش یادم رفت اونا باز بهترن درکل خیلی رعایت کنین

یعنی اونا خوبه

یعنی اونا خوبه

چیزی که میدونم اونا بهتر از قرص ال دی زرد رنگه چون من یه ماه خوردم خیلی باهمه دعوا داشتم حالت افسردگی داشتم اصلا انگار تو حال خودم نبودم

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
چیزی که میدونم اونا بهتر از قرص ال دی زرد رنگه چون من یه ماه خوردم خیلی باهمه دعوا داشتم حالت افسردگ ...

الان شما از این قرص مصرف میکنید؟ اضافه وزن که پیدا نکردین؟ 

من کلا الان قرص خوردن گذاشتم کنار اون یه مدتم هم برا تنبلی و تنظیم پریودیم خوردم

به نظرتون چندسال بخورم بعدش دوباره باردار میشم