2777
2789
عنوان

اینو فقط بعضیا میفهمن

70 بازدید | 8 پست

وسط ی سکانس احساسی یادش میوفتی  و یهو یادت میاد ک اون وقتی این صحنه رو ببینه یاد یکی دیگ میوفته 

وقتی آهنگش گوش میدی یادش و میدونی اون یاد یکی دیگس

مثلا بدونی هرچقدر که عاشقشی اون عاشق یکی دیگس 

مثلا بدونی بهت حس نداره و همه  میگن به فکر نباش ولی تو ....

مثل اهنگ

همه میگن به فکرش نباش بیخودی میکردی این همه تلاش

اون دیگه رفته برنمـیگرده بهتره براش ⋆·

میدونی آخه من کم دیدمت توی مغزمه تصویر خندیدنت

عیبی نَداره بُرو بَخشیدَمت کاش از اون اول نِمیدیدمِت

دیگه تَمومه فَقط سواله بَرام اون شَباشو چِطور میگذَرونه

کاشکی خوب باشه حالش از حال مـنـم چیزی ندونه دیگه تمومه

دیگه تمومه فقط سواله برام اون شباشو چطور میگذرونه ♫♪

کاشکی خوب باشه حالـش از حال منم چیزی ندونه دیگه تمومه

کسایی ک میخان ادای خفن هارو در بیارن یا بگن برام مهم نیست و... چیزی نگن نمک روی زخم نباشید 

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

اهنگ بسیار قفلی مخصوصا اون تیکش ک میگه دیگ تمومه فقط سواله برام اون شباشو چطو میگذرونه...

اونجا که میگه همه میگن به فکرش نباش بیخودی میکردی این همه تلاش اون دیگه رفته برنمـیگرده..... اینجوری.... بهتره براش🥲❤️‍🩹

دوست عزیزی که بیو منو میخونی لطفا برای من دعا کن صلوات بده و... که عشقم‌امیرعلی و من باهم ازدواج کنیم و واقعا عاشقم بمونه .... ممنونم ... اسمم ماریا هست :)پایداری همه عاشقا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونجا که میگه همه میگن به فکرش نباش بیخودی میکردی این همه تلاش اون دیگه رفته برنمـیگرده..... اینجوری ...

منم به تو میگم

آبی تر آنیم ک بی رنگ بمیریم

از شیشه نبودیم ک با سنگ بمیریم

منم به تو میگمآبی تر آنیم ک بی رنگ بمیریماز شیشه نبودیم ک با سنگ بمیریم

🥲❤️‍🩹🦋

داشتم برا تایپیک جدیدت دعا میکردم دیدم حامله ای ک تایمر داری

اون برای حاجتم هست حامله نیستم مجردم ! 

اها عزیزم برات دعا کردم از ته دلم چون خودم زخم خورده عشقم و درکت کردم یهویی

مرسی عزیز دلم💔❤️‍🩹😭