2777
2789
عنوان

کنکوری های عزیز میشه بیاید

84 بازدید | 10 پست

راستش من امسال کنکور دارم و برنامم سنگینه اما هر کار میکنم نمیتونم طبق برنامم پیش برم خیلی کسل و خستم چشمام درد میگیره و دوست دارم همش بخوابم چیکار کنم شما چطوری درس میخونید و اینکه وقتی از مدرسه بر میگردم تمام توانم تحلیل میره 

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهوه بخورمیگم میشه عکس برنامه تو بفرستی ببینم

برنامم تو سایت گزینه 2 عه خودم تنظیمش میکنم اگه میخوای اون و برات بفرستم چون خودم مینویسمش

وقتی میخورم بد تر میخوابم 

برنامتو سبک تر کن متناسب با پتانسیلت بعد کم کم سنگین کن

میدونی بیشتر به خاطر کلاس زبان اینطوری میشه برنامه هام به هم میریزه چون تایمای کلاس زبانم وقت کم ندارم مجبورم از اونطرف تایمام و زیاد کنم

میدونی بیشتر به خاطر کلاس زبان اینطوری میشه برنامه هام به هم میریزه چون تایمای کلاس زبانم وقت کم ندا ...

عزیزم رک بگم اگه میخوای رشته خوبی بیاری امسال زبانو ببوس بزار کنار چون واقعا سخته

تف به قوم‌پدری / لعنت به قوم مادری
عزیزم رک بگم اگه میخوای رشته خوبی بیاری امسال زبانو ببوس بزار کنار چون واقعا سخته

به مامانم گفتم میگه نه باید بری عقب میمونی واجبه میخواست نری پول بدی کلاس کنکور و مشاوره من نمی‌ذارم نری کلاس واسه همین مجبوری میرم اصلا علاقه ندارم 

سلام عزیزم من مشاور تحصیلی هستم ،دزست برنامه ریزینمیکنی و اصولی نیست که نمیتونی درست پیش بری

سلام گلم خب چیکار باید بکنم واقعا چشمام اصلا درد میگیره خسته میشم 

سلام گلم خب چیکار باید بکنم واقعا چشمام اصلا درد میگیره خسته میشم

درست برنامه ریزی کن اینکه ۵ صبح بیدار میشی خیلی خوبه یک هیچ از بقیه جلویی ولی برنامه ی درست داشتنم خیلی خیلی مهم