2777
2789

تالار دیدیم فیلمبردار دیدیدم

اونوقت بابا بزرگ دوماد همسرم ک صدسالشه افتاد مرد

الان میگه عروسیتو ۲۰ روز عقب بنداز ابجیم نیاد رابطمون بهم میخوره فلان...از ۲۵ ابان تا ۱۵ اذر ایام فاطمیه هستش بعدش ام ملوم نیس تالار وقت داشته باشه یا نه میوقته زمستون هوا خراب😭😭😭

الان قراره فردا من با مادرشوهر و خواهرشوهرم صحبت کنم بگید چی بگم استرس دارم اینام ک همشون رک و حاضر جوابن😭 نمیخام عروسیم عقب بیوفته بعد چهارسال جور شده من میخام عروسی بگیرم واقعن نامردیه خواسته هاشون😞😞😞

این یه تبلیغ نیست بهش نیاز دارم گذرا رد نشین

سلام ببخشید اسی

روزای سختی رو میگذرونم اگه تواناییش رو دارین دریغ نکنین

من نویسندگی و گویندگی میکنم اگه کسی بود بگه

اگه هم کسی نیست جایی رو میشناسه لطفا بگه

خیلی ممنون از همتون

لطفا ساده نگذرید

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

عزیزم اون فامیل دوره اصلا چه ارتباطی با عروسی شما داره عروسیت را بگیر حتما خوشبخت بشی 😍

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدایی پدربزرگ شوهر خواهر شوهر نسبت دوریه🤦‍♀️

بخدا نمیتونم حرف حالیش کنم 

میگ با خانوادم دعوا کردم حالا اومده منو راضی کنه میگ با خواهرم بهم میخورم کلی داره خواهش و التماس میکنه منم اصن دلم راضی نمیشه

اووووه بابا بزرگ دوماد ببین چه احترامی به دامادشون میذارن به نظرت به تو هم اینجور احترام میذارن؟ اگه ...

افرین دوماداش همیشه خونشن اما من ماهی یبارم دعوت نمیکنن

بخدا نمیتونم حرف حالیش کنم میگ با خانوادم دعوا کردم حالا اومده منو راضی کنه میگ با خواهرم بهم میخورم ...

والا حس خوبی از خواهر شوهرت نگرفتم 

بعد چهار سال جشن برادرش رو میخواد واسه پدربزرگ شوهرش به هم بزنه که چی پیش شوهرش عزیز بشه 

همون مادر شوهرت باید میرفت با شیرینی پیش خانواده داماد اجازه میگرفت میگفت جشن پسرمه با اجازتون میخوام برگزار کنم بخدا که اینا مخالفت نمیکردن 

خودتو بذار جای خواهر داماد و احساساتش رو تو ذهنت مرور کن بعد تصمیم بگیر

من باشم بین داداش جونم و بابا بزرگ صدساله اش داداشمو انتخاب میکنم داداشم برام عزیزترع جوونه آرزو داره بخدا روا نیس دل دوتا جونا بشکنن

والا حس خوبی از خواهر شوهرت نگرفتم بعد چهار سال جشن برادرش رو میخواد واسه پدربزرگ شوهرش به هم بزنه ک ...

خداشاهده فاملا اون خدابیامرز هیچ نمیدونن ما بخاطر اونا میخایم عروسیو عقب بندازیم اینا همشون بخاطر خودشیرینی و فاز احترام گرفتتشون اومدن سر من خراب شدن یهو