2777
2789

سلام

من از مجردیم مقدار خیلی زیادی طلا داشتم.تو سیاهه جهاز ب اشتباه پدرم ۸۰ گرم ذکر کردن و همسر و چندین نفر دیگه امضا کردن. تو زندگی مشترک خونه خریدیم من همه طلاهای مجردی و نامزدی(که البته مال نامزدی رو هم خودم خریده بودم) به اضافه ۱۰۰_۱۵۰ پدرم داد و ی وام که مبلغ زیادی از قیمت کل خونه نمیشد رو پدرشوهرم داد ولی قسطهاش رو خودمون دادیم. ب خاطر وام سند ب اسم پدرشوهر شد.

مبایعه نامه و وکالتنامه از پدرشوهرم گرفتم ب اسم خودم.

الان ب مشکل خوردیم و میخوام از همسرم جدا بشم. مادرم میگه اونا کل خونه رو ازت پس میگیرن. من میگم نمیتونن 

باید چکار کنم؟ چه راهی هست که حقم رو بگیرم باتوجه ب اینکه ۶۰_۷۰ درصد پول خونه از من و پدرم بوده. ولی تو سیاهه هم طلاهای کامل ذکر نشده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

را به خاطر وام سند به اسم پدرشوهرت شد 

قسطا رو خودتون میدین چرا وام رو پدرشوهرت به اسم خودش برداشته 

خب عزیزم همه چی بر علیه شماست دیگه تو دلتو خالی نمیکنم ولی مدرک ببر واسه حرفات

هی نفسی میاد و میگاد🙃

نمی دونم هر چی داری توی دادگاه ارائه بده. و اموال دیگه شوهرت. مهریه تو بگیر.

چون حدود ۱۵۰ میلیون تومن هم غیر اون وام خونه وام گرفته ب اسم من

ک خانواده اش ناتوان. صد در صد میندازن گردن من

چون حدود ۱۵۰ میلیون تومن هم غیر اون وام خونه وام گرفته ب اسم منک خانواده اش ناتوان. صد در صد میندازن ...

همه رو توی دادگاه بگو. چرا سند به اسم شوهرت شد وقتی این همه پول دادی و وام هم گرعتی؟

را به خاطر وام سند به اسم پدرشوهرت شد قسطا رو خودتون میدین چرا وام رو پدرشوهرت به اسم خودش برداشته خ ...

چون وام جانبازی بود. مجبور شدیم واسه چندرغاز از وام اون استفاده کنیم. حتی حاضر نشد بهمون قرض بده با وجودی ک داشت

اگه خونه رو داد مهریه نگیراگه نداد حداقل مهریه رو بگیر

منم حرفم همینه. چون خونه ک بر اساس مبایعه نامه ب من فروخته شده. مهریه هم این نمیده. چون بسسسیییارررررر خسیسه. همینجوری تو زندگیشم خرج من نمیکنه. حالا بخواد مهریه بده🙄 ینی در اصل اون اضافه پولی ک تو خونه داده حدود ۷۰_۸۰ میلیون بوده. ک همون میشه مهریه من. بقیه اش ک پول و طلای خودم و پدرم بوده