2777
2789

به من یه کاری معرفی شده برای کمک حسابداری،که چون هیچی بلد نیستم ازش و دیپلم دارم ینی حسابداری نخوندم،دیپلم انسانیم

گفتن پونزده روز اینا یادم میدن،بدون حقوق،بعدش در مورد حقوق صحبت میکنیم،و اینکه این دوستی که منو معرفی کرد گفت حقوقش طبق قانون کاره

بنظرتون برم بااین اوصاف؟؟

کمک حسابداری تو کارخونه هست 

میتونم باخود حسابداربرم بیام خارج شهره

ولی با سرویس بخام‌برم باید هفت سوار ماشین شم پنج برگردم،چون گاهی کارگران اضافه کار میمونن

ولی ساعت کار من از ۸:۳۰\۹تا دو یا سه هست،بنظرتون چکارکنم؟؟؟؟؟؟

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
برو کار پیدا کردن با دیپلم خیلی سخته حتما برو

اره،فقط میگه باید حتما یکسالو بمونم پیششون،

ولی خوبه اگر حقوق قانون کاربهم بدن،ده تومن بدن خوبه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.