2777
2789
عنوان

خواهرشوهر بدگو

| مشاهده متن کامل بحث + 766 بازدید | 57 پست
من موهام فره خواهرشوهرم یه بار بم گف شوهرت از مجردیش خیلی از موی فر بدش میومد بهت نگفته؟ چیزی نمیگه ...

نه این جلوی روم یه جوره.پشت سرم یه جور دیگه

🔫🚬💀🍸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا هنگ کردم و در کل هم دل کوبنده جواب دادن ندارم میترسم دل کسیو بشکنم بخصوص که مریض بود

با این اوصاف خوب کردی عزیزم.خدا جواب دل مهربونتو میده مطمئن باش

مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
به نظرتون به مادرشوهرمم نگم

اتفاقا بگو بهش بگو به گوشش برسونه دفعه اخرش باشه حرف مفت زده و خيلي خودتو ناراحت نشون بده 

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
والا چه دختر ببی حیایی اه من باشم هیچ وقت با همچین آدمی هم سخن نمیشم اینم در نظر بگیر شاید از حسود ...

نه اتفاقا خودشم زن خوشگلیه نمیدونم چرا مرض داره فقط.یعنی بزاری یه تنه کل فامیل وبه هم میزنه

🔫🚬💀🍸

واي من يه بار تو خيابون نشسته بودم رو به صندلي چشمم خورد به دوتا دختر يهو يكيشون بيخودي برگشت گفت بيا برو تو ...😥😒😂منو ميگي لال شده بودم ١٠دقيقه گذشته بود رفته بودن اونا هنوز تو شوك بودم كه چرا هيچي نگفتم😂😂😂😂😣😣

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
وا اصلا خواهرشوهرت چطور روش شده جلو داداشش در مورد سایز سینه حرف بزنه یا خدا

این که چیزی نیست از رابطه باشوهرشونم میگن خواهرشوهرهام من اصلا خونشون نمیرم بچه هارم اجازه نمیدم برن

🔫🚬💀🍸