2777
2789
عنوان

تاپیک بیایید ویو خونمو بزارم🤣🤣

255 بازدید | 16 پست

برید تو تاپیکش فقط بخندید به کامنتا..🤣🤣

سرچ کنید.

بیایین عکس ویو خونه ام رو بزارم.

دیشب تاپیک زده بوده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلوم نیس فازش کنع کلا میگع حسودی میکنید به من

کلی خندیدم با کامنتا

خییلی با حالن.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وایییی اررررهههه منم تازه خوندم فقط میخندیم

🤣🤣

اونی که عکس پا گذاشته بود 

خییلی با حال بود

اونوقت من تاپیک زدم از درد دارم میمیرم کسی نیومد 🥺🥺🥺

دور از جونت عزیزم.

الان میام ببینم سر در میارم از مشکلت

🤣🤣اونی که عکس پا گذاشته بود خییلی با حال بود

اخخخ اره آدرس خونمون فقط جواب هاشون   

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

والا من اصلا حوصله این اراجیف رو ندارم صفحه اول رو باز کردم عکس رو دیدم بستم ولی بنظرر سمت اختیاریه ...

ادم جدی هستی،؟؟

من برعکس شما عاشق این جنگولک بازیام🤭🤭

ادم جدی هستی،؟؟ من برعکس شما عاشق این جنگولک بازیام🤭🤭

نه بابا اصلا اتفاقا خیلی هم شوخ طبعم ولی خدایی اینا دیگه مسخره بازیه 🤣

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نه بابا اصلا اتفاقا خیلی هم شوخ طبعم ولی خدایی اینا دیگه مسخره بازیه 🤣

😂😇