2777
2789
عنوان

مامانا مرکز طبی کودکان تهران

370 بازدید | 5 پست

سلام من از شهرستان باید بیام تهران و گفتن بهتره برم مرکز طبی کودکان تهران واسه درمان. پسرم مشکل تنفسی و ریه داره.

خواستم بدونم این مرکز رسیدگیش چجوریه؟ و برخورد پرسنل و دکترا و تجربه شون را بهم بگید.

و آخر اینکه اون اطراف واسه اسکان آیا محلی هست که بشه موند شب را، خود بیمارستان همراه سرا نداره؟؟؟

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

فقط اینو بگم نوبتاش خیلی دیره با خودت وسیله و زیر انداز ببر تو محوطه جایی بشینین ما رفیم 12 وقت داشتیم دکتر 4 اومد 5ویزیتمون کرد البته من بخش مغرواعصاب رفیتم ولی میگفتن همه بخشا همینه

گویند که عشاق جهان عقل ندارند          یعنی تو خری من به مراتب ز تو خرتر

رسیدگیشون هعی بد نیست بعضی وقتا واقعا نه جالب نیست 

به شدت شلوغه 

داخل حیات خانواده ها میان بالای اورژانس جای چادر زدن هست  میمونن الان هوا سرده لباس گرم پتو یادت نره 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینو بگم نوبتاش خیلی دیره با خودت وسیله و زیر انداز ببر تو محوطه جایی بشینین ما رفیم 12 وقت داشت ...

ممنون از اینکه پاسخ دادی . من با نامه پزشک میخوام بیام و احتمالا بستری بشه. خواستم بفهمم شرایط بینارستانش چجوره.😇من پسرم را اول میبرم فوق ریه اطفال بعد میبرم بیمارستان

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

رسیدگیشون هعی بد نیست بعضی وقتا واقعا نه جالب نیست به شدت شلوغه داخل حیات خانواده ها میان بالای اورژ ...

همراه سرا نداره.مثلا بعضی بیمارستان ها خودشون معرفی میکنن خانواده ها را به جاهای مناسب برای اسکان

همراه سرا نداره.مثلا بعضی بیمارستان ها خودشون معرفی میکنن خانواده ها را به جاهای مناسب برای اسکان

این یه مورد رو اطلاعی ندارم

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱