2777
2789
عنوان

خواب کودک دوساله

100 بازدید | 16 پست

خواهرا دخترم ۲ سالشه از وقتی دنیا اومد تا الان  خواب درستی نداشته خیلی اذیت شدم عصبی شدم  هرشب تاصبح  روپاهامه ظهرا هم  ک میخوابونم بعد رب ساعت  بلندمیشه  با گریه باید فقد تکونش بدم  هرراهی امتحان  کردم دیگ نمیدونم  چیکارکنم ۲ ساله  نمیخوابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان دیکه بد عادت شده 

سعی کن یادش بدی رو زمین بخوابه 

من بهش گفتم پاهام خراب شده از وسط باز میکردم میفتاددبینشون 

با شوخی و با خنده که عادتش از طرش بپره 

و تپ تپ کردن رو جازگزین کردم 

دخترم ۳ سالشه ولی مدتهاست این رواله که قصه و هزارتا شعر و تپ تپ میکنم تا بخوابه 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

الان دیکه بد عادت شده سعی کن یادش بدی رو زمین بخوابه من بهش گفتم پاهام خراب شده از وسط باز میکردم می ...

فقد گریه میکنه  اگ  بزارمش زمین هیج فایده  نداره  هرکاری کنم  غلت میخوره  گریه میکنه

یعنی این بچها ما مادرا رو پیر کردن با این کارا شون

من پسرم خابش خوبه خداروشکر اما یک ماه پیش نمی‌دونم چیکار شده بود دقیقا دو هفته خواب نداشت اصلا نه خواب شب نه روز

چون یک بچه دیگه هم دارم( شیر به شیرن) بعد خودش که نمیخابید نمیزاشت دخترمم بخوابه تا میخابید می‌رفت اذیتش میکرد یا سر صدا میکرد خیلی اذیت میشدم

تا اینکه یک روز دیگه ولشون کردم گفتم انقد گریه کنید تا خودتون بخابید

دیدم بیفایده اس برای کوچیکه

کوچیکه رو دو روز تو اتاق تنها گذاشتم( اونم خابش خوب بود تازگیا برای خواب اذیتم می‌کنه) بعد درو قفل میکردم پسرم دیگه نمیتونست اذیتش کنه

خلاصه منم خودمو زدم به خواب چیزای خطرناک رو از دستش دور کردم وقتی دید من خابم دخترمم خوابه یکم سر صدا کرد بالا پایین زد خودشو میخابید

دو روز اینجوریش کردم بعد دو هفته خداروشکر به روال سابقش برگشت

ولش کن انقد بهانه بگیره خودشو به زمین آسمون بزنه آخر میخابع

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️ 

واس کم خونی میبرمش تحت نظر دکتره ‌‌‌... فقد گوارش نبردمش فکر نمیکردم مشکلی باشه

وقتی بچه اینقدر کم وزن گرفته چطور ممکنه مشکلی نباشه 

هم احتمالا رفلاکس دارع

اگه از اون نتیحه نگرفتی آلرژی. 

چون احتمال دارع رفلاکس آلرژیک باشه