2777
2789
عنوان

چطوری بهش بگم که دلش نشکنه

148 بازدید | 24 پست

دوساله تو رابطه ایم خانوادم نمیزارن ادامه بدم مامانم دیوونم کرده منو چطوری بفرستمش بره با چه بهانه ای

البته سیگاری و مشروبم میخوره و عصبیه اخلاقش خوب نیست چطوری بگم برو ؟

چیو بهانه کنم ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیاز ب بهانه نیست بهونه اوردن کار ادمای چیپه

خیلی راحت دلایلت رو بهش بگو و تموم کن

پروفایلم عکس خودمه:)من اینجا ریشه در خاکم،من اینجا عاشق این خاک اگر آلوده یا پاکم من اینجا تا نفس باقیست می مانم من از اینجا چه میخواهم نمیدانم امید روشنایی گرچه در این تیرگی ها نیست من اینجا باز در این دشت خشک تشنه می رانم من اینجا روزی آخر از دل این خاک با دست تهی گل برمی افشانم من اینجا روزی آخر از ستیغ کوه چون خورشید سرود فتح می خوانم و میدانم تو روزی باز خواهی گشت...

میگی عصیسه با این عصبی بودن تا حالا دلت رو شکونده 

یا امکان داره در اینده بشکونه؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
آره هدفمون ازدواجه خانوادم نمیزارن

آخه چرا ...

بهونه نیار برای پسره که مثلا سیگار و مشروب میخوری و فلان، رک بهش بگو خانوادم مخالفن

خورشید برای ما میسوزد ... و ما به ماه سرد دلبستیم! :)

یک نامه بلند بالا بنویس   که  من دیگر نمیخواهم  ادامه بدهم  و  فقط از تغییراتی که  در  حال درونی ات  ایجاد  شده  صحبت کن و اشاره غیرمستقیم به عیب های طرف  //نامه را  اقدیمش کن  و  فقط  دو  جمله  کوتاه  بعنوان خداحافظی و  طلب حلالیت  به زبان بیاور ...تمام 

مثلا

خودت میگی عصبیه مشروب میخوره سیگار میکشه چرا انقد وابسته عاطفی میشید 

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!