2777
2789
عنوان

دکتر دندون پزشک خوب اصفهان

929 بازدید | 17 پست

سلام خانوما کسی دندون پزشک خوب تو اصفهان سراغ داره ک هم دندون عقل رو خوب بکشه و درد نیاد هم دندون آسیا رو درست پر کنه اگر کسی تجربه ای داره بگه. خودم مدام میرفتم کلینیک ماهان نجف آباد اما الان بخاطر شغلم نمیتونم از اصفهان برم اونجا راهنمایی میفرمایید 🙏😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینیک رازی میدون شهدا خوبه

شما انجام دادی خودت؟ درد داشت؟ من نصف دندون عقلم در اومده اما کج دندونه و به دندون آسیام داره فشار میاره از طرفی دندون آسیام هم خراب شده باید عصب کشی کنم مطمعن هستن دکتراش، اسم دکتری ک خودت رفتی و تجربه داشتی رو لطف میکنی بی زحمت 

شهرک سلامت اصفهان رفتین تا حالا ؟ خیلی دندان پزشک اونجا هست اکثرشون هم عالین

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

کجاست مطبشون. تجربه کشیدن دندون عقل و پر کردن داشتید؟

متخصص فک و صورته بله سه تا دندون عقل کشیدم رو‌ عصب هیچ دکتری قبولم نکرد

پیشش رفتم تو ۵ دقیقه کشید

سعادت اباد ساختمان شطرنج

اسمش رو سرچ کنی اطلاعاتش میاد

شما انجام دادی خودت؟ درد داشت؟ من نصف دندون عقلم در اومده اما کج دندونه و به دندون آسیام داره فشار م ...

من نرفتم ولی مادرم رفتن و راضی بودن 

کلا دکترهای خوبی داره اونجا

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما