سلام خانوما کسی دندون پزشک خوب تو اصفهان سراغ داره ک هم دندون عقل رو خوب بکشه و درد نیاد هم دندون آسیا رو درست پر کنه اگر کسی تجربه ای داره بگه. خودم مدام میرفتم کلینیک ماهان نجف آباد اما الان بخاطر شغلم نمیتونم از اصفهان برم اونجا راهنمایی میفرمایید 🙏😊
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شما انجام دادی خودت؟ درد داشت؟ من نصف دندون عقلم در اومده اما کج دندونه و به دندون آسیام داره فشار میاره از طرفی دندون آسیام هم خراب شده باید عصب کشی کنم مطمعن هستن دکتراش، اسم دکتری ک خودت رفتی و تجربه داشتی رو لطف میکنی بی زحمت
شهرک سلامت اصفهان رفتین تا حالا ؟ خیلی دندان پزشک اونجا هست اکثرشون هم عالین
🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍