اگه دلت راضی میشه عروسی نگیر پول عروسی رو با هر پس انداز ک داری خونه بخر
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نظر خودت مهم تزه من خودم عروسی نگرفتم پشیمونم نیستم
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
من اگه عقدم مفصل بود عروسی نمیگزفتم،پولشو خونه میخریدم
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی
کدوم شهری؟شهر ما با ۶۰۰..۷۰۰ملیون میشه خونه خرید بخاطر این میگم پشیمونم از عروسی گرفتن
من خودم عقدم نداشتم حتی ولی الانم عروسی نمیگیرم میخام برم مسافرت و بعدم یه اتلیه چون شرایط الان واقعا سخت شده و اگه قرار به گرفتن عرپسی باشه تا 300 میلیون باید خرج کنم