2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما زنها فقط باید برای خودمون دل بسوزونیم

هی دیر بخودم اومدم من اگه از همون اول پس انداز میکردم طلا میخریدم الان ی عالمه طلا داشتم یا پول ولی افسوس یا خرج زندگی کردم یا ظرف گرفتم یا به اون دادم یا هم هر وخ پول بهم نداد دعوا نکردم پس اندازمو خرج کردم و این باعث شد کم توقع بودن بشه وظیفم.

ولی یکم عاقل شدم الان

الآنم دیر نشده مهم اینه دیگه فهمیدی .منم چند وقتیه به فکر رفتم

نمیدونم که الانم هر چی سعی میکنم نمیشه قرض قوله زیاد داریم یارانه دست منه برا خرجی ولی چون وضع مالیمون بده و چند ماهی هم قرار اینجور باشه گاهی مجبور میشم بعضی چیزا مواد غذاییرو اینا با اون بخرم قبلا دس انداز میکردم الان نمیشه

خیلی خوبه ولی برای خودت نه کادو پول کادو از شوهرت بگیر نزار بفهمه این پولو داری

نمیشه چون من با خانواده شوهرم قطع رابطه ام شوهرمم خانوادم نمیرارن بره خونه ما رابطه هامون بهم خورد بخاطر کارای شوهرم پس صد در صد یگم کادو باید ببرم حتما نمیده گفتم خودم تو فکرش باشم