2777
2789
عنوان

پسر از دختر سر تره😒

177 بازدید | 20 پست

چند روز پیش رفته بودیم بیرون من طبق عادت تو ماشین ایرپاد میذار پدرم فکر کرده نمی‌شنوم شروع کرد با مادرم صحبت کردن که آره یکی از دوستام وضع مالبش توپه عظیمیه زندگی میکنه چندتا چندتا ویلا خونه ماشین ولی دوتا دختر داره بیچاره یه پسر نداره😐

کجای دنیا تو کدوم کتاب مکتوب شده اموال پدر برا پسره؟ اصلا مگه قدیمه ک طرف بگه وارث ندارم واسه ادامه پادشاهی

یه دوست عربستانی دارم (اعرابی که مثلا دختراشون رو زنده به گور می‌کردن و اوج جهالت بودن) دوتا دخترن میگه پدرم گفته همین دوتا کافیه دختر پسر نداره ، تازه چقدرم وضع مالی خوبی دارن اونوقت اکثر ایرانیا هنوز تو عهد دقیانوس گیر کردن با اینکه وضع مالی خوبی هم ندارن باز مردِ به خانوم فشار میاره برای پسر با اینکه تعیین کننده جنسیت هم خودشونن 😒

من حاملم قبل جنسیت هی به من میفتن ایشاالله پسره هی من میگفتم فرق نداره حالا که دختر شده میگن ناراحت نباش دخترم خوبه دیگه فقط میخوام خفه خون بگیرن هیچی بهشون نمیگم چون به شدت زبون نفهمن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا همینا که میگن پسر بهتره دو روز دیگه تو پیری از دخترشون انتظار دارن نگهشون داره😒😒😒

آخ گفتی من فقط حرص میخورم این چیزارم که میبینم و می‌شنوم بدتر اعصابم خورد میشه 

چرا من این تاپیک هم دیروز دیدم؟؟!!

شما فکر کن پدرت ته تهش پسر میخواد، این به شما ربطی نداره که ناراحت شدید. ایشون نگفتن دختر بده! 

اگه هم به فرض محال این فکر را میکنه که مطمینم منظورشون این نبوده، شما چرا به خودتون گرفتید. احساس میکنم از اینکه دختر هستید عذاب وجدان گرفتید که چرا پسر نیستید پدرتون را خوشحال کنید! 

ما جنسیتمون دست خودمون نبوده، هرکسی باردار میشه باید پی هر جنسیتی را به تنش بزنه، اگه واقعا هم جنسیت خاص را میخواد باید بره تعیین جنسیت. این مورد به بچه ها ربطی نداره که براش ناراحت باشند.

به نظرم این حرفو به پدرتون بزنید و بگید ناراحتید، متوجه میشید که پدرتون منظور خاصی نداشتن.

من حاملم قبل جنسیت هی به من میفتن ایشاالله پسره هی من میگفتم فرق نداره حالا که دختر شده میگن ناراحت ...

اگه روزی برگردن به من همچین چیزی بگن قسم خوردم جوری بکوبم تو دهنشون که دیگه جرئت نکنن حرف مفت بزنن جلوم

توام خودتو خسته نکن عزیزم این عقب افتاده ها هرگز از جهالت بیرون نمیان 

چرا من این تاپیک هم دیروز دیدم؟؟!!شما فکر کن پدرت ته تهش پسر میخواد، این به شما ربطی نداره که ناراحت ...

پاک کردم دیروز عزیزم 

نه اصلا عذاب وجدان ندارم چرا که به قول شما دنیا اومدنم و جنسیتم دست خودم نبوده شما زود نتیجه گیری کردید 

من فقط از ذهنیت و جهالت هموطنام ناراحتم همه دنیا دارن پیشرفت میکنن ایرانیا هنوز تو جنسیت بچه گیر کردن و این جهالتشون فقط دامن گیر خودشون نیست و ما رو هم عذاب میدن خواه ناخواه به ما هم مربوطه

پاک کردم دیروز عزیزم نه اصلا عذاب وجدان ندارم چرا که به قول شما دنیا اومدنم و جنسیتم دست خودم نبوده ...

عزیزم اگه میخوای برای این مورد ناراحت باشی، پیر میشی!

چون تمام دنیا همچین چیزی هست ولی بعضی کشورا از جمله ایران و افغانستان بیشتره!!!

بازم پدر شما مرد بودند این حرفو زدند. اکثر خانمها همین نظر را دارند و یکی از علتهایی که اینقدر این مورد توی ایران پررنگه، به خاطر خود خانماست که به طور واضح این مورد را بیان میکنند.

من تا حالا ندیدم کسی دختر دوست داشته باشه والا 

تا دیدم پسر دوست بوده من اولین بچه خانوادم مادرم تعریف می‌کرد وقتی به مادر بزرگم گفته دخترم کلی ناراحت شده مادرم نمی‌خواسته بچه دوم بیاره اما اونقدر مادربزرگ و پدرم تحت فشار میزارن که بچه دوم میاره و پسر میشه حالا بعد جالب اینه خودش 5تا پسر داره اما شاید 10 ساله بهش سر نزدن و دختراش بهش میرسن ولی هنوز خودشو تیکه پاره میکنه برا اونا 

آخ گفتی من فقط حرص میخورم این چیزارم که میبینم و می‌شنوم بدتر اعصابم خورد میشه

اصلا ناراحت نباش حرصم نخور من تک فرزندم چندین بار جلوی خودم گفتن بیچاره فلانی تو که پسر نداری چکار می‌کنی بابام هزار بار بهشون گفت یه تار موی دخترمو به صدتا پسر نمیدم اونام گفتن حسودی الان پسرشون بخاطر اعتیاد کل زندگی پدر و مادرشو به آتیش کشیده مادرشم تو همون آتیش سوزی فوت میشه خود اون آدمیم که این حرفو زد الان با سوختگی چهل درصد خونه سالمندانه چون هیچکدوم از سه تا پسراش نگهش نداشتن

✨Nora✨
من تا حالا ندیدم کسی دختر دوست داشته باشه والا تا دیدم پسر دوست بوده من اولین بچه خانوادم مادرم تعری ...

توی خانواده ما همه عاشق دخترن و خیلی کم دختر داریم مخصوصا خانواده مادریم همه پسر هستن کلا فقط من و خواهرم دختر هستیم. خداروشکر شوهرمم عاشق دختره اما خدا هنوز نه دختر بهمون داده نه پسر برامون دعا کنید.