2777
2789

یکی تو نی نی سایت کامنت گذاشته بود

شیراز چقد کم حقوق میدن ۷ نهایتا ۹!!

والا من الان یه جا کار پیدا کردم ماهی پنج تومن به نظر هم کمک خرج خوبیه هم بهتر از بیکاری و افسردگیه

تازه کار من راحته، کارهای دیگه که نه تومن ده تومن حقوق میدن یا باید طولانی مدت مثل رستوران روزی هشت ساعت سرپا وایسی با دو روز مرخصی در ماه ، یعنی جمعه ها هم باید بری،  یا دو شیفت  بری فروشندگی از صبح تا شب ، تایمت درگیره

تازه یکی از دوستام پرستاره ولی رسمی نیست ، بیمارستان دولتی ، شیقت شب و شیفتای طولانی و کار سخت ماهی ده تومن 

واقعا مردم‌ چی فکر میکنن، فکر میکنن کار آزاد اونم به دخترا ماهی چقد میدن!. فکر کردن اندازه رئیس بانک حقوق میدن!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینجا زیر ۱۵ تومن حقوق ندیدم یعنی هست ولی خیلی کم پیش میاد زیر ۱۵ باشه 

حقوق خودم ۴۵ تومن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
من اینجا زیر ۱۵ تومن حقوق ندیدم یعنی هست ولی خیلی کم پیش میاد زیر ۱۵ باشه حقوق خودم ۴۵ تومن

سلام

میشه بپرسم شغل تون آزاده؟

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام من مهندس معماری ام

خیلی شغل سختیه ؟

یعنی سوال اینه برای کار به پول زیادی نیاز داره ؟

از کجا باید شروع کرد

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
خیلی شغل سختیه ؟یعنی سوال اینه برای کار به پول زیادی نیاز داره ؟از کجا باید شروع کرد

ببین بستگی داره علاقه ات چه طوری باشه 

کار سخت گیر میاد متاسفانه وقتی برای بقیه کار میکنی چندان حقوقی بهت نمیدن . ولی اگه معماری ارشد نظارت بخونی حقوقش خوبه 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
خیلی شغل سختیه ؟یعنی سوال اینه برای کار به پول زیادی نیاز داره ؟از کجا باید شروع کرد

شما میتونی از وقتی که شروع کردی کاراموزی رفتی از ترم چهارم بعد گذروندن کاراموزی میتونی سرکار بری 

ولی اره شغل سختی واقعا سختی هاش از همون خود دانشگاه متوجه میشی . معماری بخونی خیلی باید وقت بذاری واسه دانشگاهت سرکار هم همینه هرچقدر وقت بذاری بازم کارات میمونه 

سوال دیگه ای داری من نیم ساعت دیگه میام سایت دوباره بپرس 

5تومن بیمه هم داری همراهش؟مجردی؟ساعت کاریش چطوره

نه بابا بیمه کجا بود، البته من بیمه نمیخوام چون اینجوری بیمه پدرم قطع میشه

آره مجردم

کارم از هفت و نیم‌تا دو و نیم سه هست

توی یه اداره دولتی کار کپی انجام میدم

کارای راحت این مدلی ۵ تومنه

ولی دوستم توی رستوران کانترداره ، بیمه داره ماهی ده تومن، ولی جمعه ها باید بره و دو روز مرخصی در ماه، میگه زانوهام زق زق کنه، پا درد گرفته، یکی دیگه از دوستام شهرک صنعتی کار میکنه اونم‌ باید هشت ساعت سر پا وایسه ، جمعه ها تعطیلی، بیمه هم داره ماهی ده تومن ،ولی دیسک‌کمر گرفته ، دو ساله داره کار میکنه

تازه اونا خوشحالم‌هستن ماهی ده تومن‌حقوق دارن، باباهاشون که نمیتونن ماهی ده تومن بهشون پول تو جیبی بده ، شوهرم‌ ندارن، پول و ملک و املاک و ماشینم ندارن 

بستگی به بزرگی شهر و هزینه ها داره . مثلا فروشنده یه مغازه تو تهران ۲۰ میگیره حتی بیشتر . ولی خب تهر ...

اینجا هم حقوق پرستلر رسمی با سابه ده سال به  بالا بیست تومنه، ولی پرستار شرکتی ، با یک سال ستبقه کار همبن حدوداس

ماهی بیست تومن میدن برا فروشندگی! چقد خوب

والا من چند ماه لیکار بودم تا همین ماهی پنج تومن رو میدا کردم ، شغل قبلیم هم ماهی پنج تومن بود

تازه مارسال یه جا کار میکردم ماهی سه تومن

شما میتونی از وقتی که شروع کردی کاراموزی رفتی از ترم چهارم بعد گذروندن کاراموزی میتونی سرکار بری ولی ...

ممنون از لطفتون و این که وقت گذاشتید و  سوالم پاسخ دادید 🌸

پس اگر برای شخص دیگه ای کار کنی درآمد زیاد نداره