2777
2789

بنده مشاور ومحقق طب ایرانی و شرقی مسلط به تشخیص عارضه از روی عکس زبان هستم 

خوشحالم میشم اگه مشکلی یاعارضه ایی دارین درمیون بزارید تا کمکتون کنم

تنبلی تخمدان و قند بالا

ببین عزیزم شما نیاز ب مشاوره دارین تا بتونم دقیق مشکلتون رو حل کنم 

اگه دوست داشته باشین میتونم آیدی ایتا بدم تا مشاوره شما از روی عکس زبان حل و ریشه یابی بشه یا اینکه من چند راهکار خونگی میدم ولی بعد از قطع یا مصرف نکردن باز این مشکل میاد سراغ شما ریشه یابی کنید که مشکل شما از چیه دقیقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه خارش گوش که همیشه هست یوقتا درد عفونت که خودم مطمئنم آلرژی و یوقتا توحموم آب میره توش .دکتر قطره دادخوب شدم ولی یوقتا صدا هم میده مثل باد از چیه..طب سنتی میگه روغن بادام یا زیتون بریزین تو گوش و روی سنگلاخ راه برین ..چطور دکترا بر عکس طب سنتی میگن هیچی نریزین تو گوش بعد قطره میدن خودشون ..نظر شما چیه🤔 ..سشوار بعد حموم بافاصله واسه گوش مشکلی نداره آیا .واسه آب داخل گوش خشک بشه 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
واسه خارش گوش که همیشه هست یوقتا درد عفونت که خودم مطمئنم آلرژی و یوقتا توحموم آب میره توش .دکتر قطر ...

عزمزمه میتونی عکس زبانت رو واسم بفرستی تا مشاوره اتون زو انجام بدم

آخه باید دقیق بگم چون راهکار الکی بد درد نمیخوره 

واسه ی شما یه تشخیص نادرست بدم و بهترین دارو بدم فایده نداره ولی اگه تشخیص درست باشه و کم کیفیت ترین دارو مطمئنا شما بهبودی پیدا می‌کنید  چون تشخیص درست بوده

عزمزمه میتونی عکس زبانت رو واسم بفرستی تا مشاوره اتون زو انجام بدمآخه باید دقیق بگم چون راهکار الکی ...

من الان دوتا دکتر طب سنتی هستم هم عکس زبان هم کف دست وپشت دست و فرستادم گفتن غلبه صفرا دارم راهکار براهمه هم همین روغن بادام شیرین وگفتن دلیلشم گفتن فقط آب داخل گوشه ..خودمم از گوگل مزاج شناسی انجام دادم بازم همین اومده ..اگه میشه همینجا راهنمایی کنید چیزی بگین که برای همه مزاجها خوب باشه چون فقط من نیستم این مشکل ودارم بقیه هم استفاده کنند ..ایتا اینام ندارم

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من الان دوتا دکتر طب سنتی هستم هم عکس زبان هم کف دست وپشت دست و فرستادم گفتن غلبه صفرا دارم راهکار ب ...

اوکیه

چای گیاهی ریبوس 

زنجبیل

نعنا فلفلی

بادرنجبویه 

چای سبز

روغن خشخاش ماساژ

روغن زنیان ۲ قطره در گوش بچکون

اوکیهچای گیاهی ریبوس زنجبیل نعنا فلفلیبادرنجبویه چای سبزروغن خشخاش ماساژروغن زنیان ۲ قطره در گوش بچ ...

اکی ..ممنون عزیزم❤ فقط مورد نداره سشوار بعد حموم بافاصله بگیرم سمت گوشم