2777
2789

بهتون برمیخوره؟ ناراحت میشید؟ 

فامیل دورمون مامانم رو دیده بود گفت بود دخترتوببرپیش روانپزشک

من کلا شخصیم اینجوریه که...

خیلی درونگرا ساکت خجالتی هستم اعتماد به نفسم درحد صفر ولی خیلی کم حرف میزنم اصن بعضی وقتا حرفی برای گفتن پیدا نمیکنم بزنم ، اصلا نمیتونم خشحالی یا ناراحتیمو بروز بدم  کلا انگاری بی حسم باهمه به سختی میتونم ارتباط بگیرم حتی فامیل نزدیک حتی دوست صمیمی هم ندارممم

turk Giziam

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مشخصات که گفتی به تنهایی نشونه مشکل نیست. روانپزشک هم کارش دارو درمانیه و هیچ دارویی اعتماد به نفس و خجالت رو درست نمیکنه. 

اگر خودت اذیتی با روانشناس صحبت کن. باسن لق فامیل هم کرده. اعتماد به نفس و ارتباطات قوی واسه آینده خودت خوبه. کلاس عزت نفس هم بری خوبه

این مشخصات که گفتی به تنهایی نشونه مشکل نیست. روانپزشک هم کارش دارو درمانیه و هیچ دارویی اعتماد به ن ...

دوستم دارم اعتماد به نفس داشته باشم خجالتی نباشم ولی امکانش نیس برم مامانم میگه هیچیت نیس

turk Giziam

پس حالم خوب نیست یعنی

عزیزم حالت خوبه ولی این اعتماد بنفس پایین و بروز ندادن خوب نیس نمیتونی حتی واسه انتخاب همسر اونجوری ک باید تصمیم بگیری یا واسه هر چیزی

کاش زمان منم مادرم میفهمید و منو میبرد 

دهنم صاااااف شد تا ب این مرحله زسیدم 

حتتتما برو 

پس حالم خوب نیست یعنی

اول برو روانشناس اگه اون تشخیص بده میری روانپزشک ممکنه بری روانشناس بهت بگه هیچیت نیس اما سعی کن روابط اجتماعی رو بیشتر کنی بخاطر اینکه کلا آدم موجود اجتماعی هست

سال ۲۰۲۴ روانپزشکم یه پزشک لطفا عادی بشه براتون . مثل اینه یکی بگه بچت سرماخورده ببرش پیش پزشک بعد ب ...

من پیش روانپزشک رفتن رو بد نمیدونم حتی خودن دوس دارن برم 

مامانم بهش گفته بود زهرا هیچیش نیست فقط کم حرف میزنه بعدخانمه گفته بود پس یه عقده هست که از همه دلش گرفته و نمیخاد با کسی حرف بزنه

turk Giziam