2777
2789

سلام روزتون بخیر

دوستان من۲۱سالمه و دوساله نیمه که متاهل شدم..الان درحال ساخت خونه هستیم و منم دارم پیام نور میخونم

الان اسم قبول شدگان کنکور خوندم دلم هوایی شد که منم بخونم..

چجوری باید بخونم برای اینکه معلمی بیارم چه درسهای باید بیشتر بخونم‌ کتاب تست لازمه؟یا فقط اگر کتاب خود مدرسه رو بخونیم‌ درحد عالی ینی فقط بکوب درس های دبیرستانو‌ بخونم اکتفا میکنه؟

آخه من اون سالی که کنکور داشتم ینی۱۴۰۱ کتاب تست‌ داشتم و خریدم زیاد درس نمیخوندم‌ و مشکلاتی برای خانوادمون پیش آمد که نشد از فرصت طلایی عید هم استفاده کنم و یک هفته به کنکور هم عقد کردم😐🤦🏻‍♀️دیگه خلاصه داغون بود اوضاعم ..الان گاهی شوهرم میگه‌ کنکور ثبت نام کن ایندفعه آزمون بده به خوبی میگیرن‌..منم‌ الان اسامی‌ رو دیدم‌ هوایی شدم..بنظرتون از الان شروع کنم بخونم نتیجه خوبی میده؟به کمکتون‌ نیاز دارم..

من خودم۲۲سالمه و تازه رفتم ثبت نام کردم

چون اصلا وقت و حوصله خوندن برای کنکور نداشتم آزاد علوم تربیتی ثبت نام کردم 

میشه مربی مهدکودک پیش دبستانی دبستان و راهنمایی شد 

میشه کارمند بانک شد

مشاور ازدواج و مشاور تحصیلی میشه 

حتی استاد داشگاه هم میشه شد

اگه هزینه برات مهم نیس میتونی بری آزاد

من خودم۲۲سالمه و تازه رفتم ثبت نام کردمچون اصلا وقت و حوصله خوندن برای کنکور نداشتم آزاد علوم تربیتی ...

منم آخه الان پیام نور دارم میخونم‌ علوم تربیتی ترم اولم الان‌ گفتم اگر بشه کنکور بخونم امتحانی کنم شانسمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین باید یازدهم دوباره امتحان بدی امسال . چون نهایی شده . برای فرهنگیانم همون کتابهای چاپ جدید بکوب بخونی کفایت میکنه . 

ولی اگه دنبال شغلی و ادامه میدی . برو پیام نور مشاور خانواده بخون رشته راحت . ارشدشم بخون بعدش تو مطب مشغلول ب کار میشی . دکتراشم بگیری که دیگه دکتری مطب میزنی

منم آخه الان پیام نور دارم میخونم‌ علوم تربیتی ترم اولم الان‌ گفتم اگر بشه کنکور بخونم امتحانی کنم ش ...

ببین شدن که میشه 

اما برای ما متاهلا سخته

من که عروسی کردم کار خونه دارم

بدون آزمون ثبت نام کردم اصلا حوصله کنکور ندارم اونهمه درس

ببین باید یازدهم دوباره امتحان بدی امسال . چون نهایی شده . برای فرهنگیانم همون کتابهای چاپ جدید بکوب ...

خوب من دیپلمو‌ که مشکل داشت انگار یکساله دیپلم گرفتم😐🤦🏻‍♀️بازم باید یازدهمو‌ تحت هرشرایطی امتحان بدم؟

شما نقد رو بچسب نسیه رو رها کن عزیز

فرهنگیان رقایت بالاست و جمعیت زیادی شرکت میکنن و امکان قبولی میاد پایینتر

شما لیسانس رو بگیرین و بعد آزمون استخدامی آموزش پرورش بدین

حتی با همین مدرکتون می تونین استخدام مهد کودک هم بشین و...

یازدهمت امتحاناتت نهایی بود؟ اگه نهایی بوده نیاز نی

نه گلی من دهم و یازدهم دوران کرونا بود دوزادهم‌ هم مشکلات پیش امد‌ نتونسم‌ خوب بخونم ودوازدهم نهایی بود

به نظرم شرکت کن خوبه سنت کمه از فرصت استفاده کن ولی اگه لیسانس تو بگیری میتونی معلم شی

لیسانس پیام نور؟

آخه دختر خالم پیام نور خونده‌  مربی نهد شده ماهی ۲ونیم میدن بهش..کلا استخدام نشده که خودش دنبال کار بوده..به مربی مهد سرکوچشون‌ گفته اونم بهش گفته بیا..سرکلاس و پیش بچها نیست..انگار آچار فرانسهء اونجاست

شما نقد رو بچسب نسیه رو رها کن عزیزفرهنگیان رقایت بالاست و جمعیت زیادی شرکت میکنن و امکان قبولی میاد ...

اها یعنی میگین پیام نور بخونم و بعد آزمون استخدامی بدم

..ممنونم از راهنماییتون❤️🦋