2777
2789
عنوان

حالم بده چیکار کنم

51 بازدید | 8 پست

من ۳۰ سالمه ، یکیو از مجازی دوس دارم ، ۲ و سال و خورده ای هس ، فقط از چت و تایپ در ارتباطیم ، نه شماره نه هیچی ، هر دومون قصدمان ازدواجه ، مشکل اینجاس خانواده ها سنتی ان قبول نمیکنن ، البته چون می دونم نمی خوام بگیم و هر روز میگم تموم کنیم ،البته قرار مشهد گذاشتیم خودمونو خانواده ها همو اولین بار ببینیم ولی من رفتم اون نیومد ،  دفعه اخر خودم یهو برا یه چیز الکی بهش گیر دادم تموم کردم حذف زدم ، ولی انقدر فکرم پیش اونه به کسی نمی تونم فکر کنم ، حتی همه خواستگارامو به خاطرش رد کردم، تو این مدت مثل دیوانه ها شدم از خواب پا میشم با صدا بلند گریه می کنم همه رو بیدار می کنم ، به همه چی گیر میدم بحث می کنم ، دارم دیوانه میشم ، چیکار کنم؟

اون آقا اگر دوستت داشت حداقل یه شماره چیزی بهت میداد. یه مدت بگذره برات عادی میشه. بزار حالت بد باشه کریه کن اشکال نداره بعد یکی دو ماه خوب میشی. ولی ازین رابطه الکی بیا بیرون . 

قربون دستتون🌷پست منو نپسندین.😃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا رابطه منم مجازیه چند ماهاقا حرف از رابطه این‌چیزها هم میزد؟؟

نه ، حرف معمولی می زدیم ، هیچ حرف زشت و بدی رد و بدل نشد، فقط ابراز علاقه می کرد ، همدیگر و هم تا حالا ندیدیم از نزدیک

تاحالا اصلا ندیدیش؟تو باخانواده ت رفتی مشهد ولی اون نیومد؟مگه فقط با چت میشه کسیو شناخت و عاشقش شد

نه ندیدمش ، آره اتفاقا پیشنهاد خودش بود ولی من با اصرار خانوادمو بردم و اون نیومد.  ، دوبار هم تکرار شد ، خب زمان برد تا همدیگرو بشناسیم ولی همش فکرم پیششه

نه ندیدمش ، آره اتفاقا پیشنهاد خودش بود ولی من با اصرار خانوادمو بردم و اون نیومد. ، دوبار هم تکرار ...

سره کارت گذاشته  شاید مشکلی چیزی داره ک نمخاد رو در رو بشید باهمدیگه و همین مجازی درارتباط بودن رو ترجیح میده

سره کارت گذاشته شاید مشکلی چیزی داره ک نمخاد رو در رو بشید باهمدیگه و همین مجازی درارتباط بودن رو ت ...

من هر وقت بهش میگفتم میگفت گذشته ها گذشته فلان تایم همو ببینیم ، من میگم اهل قرار نیستم ، اون دوتا موقعیت هم ک نیومدی بعید نیس بازم نیای