2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه ثبت نام هست؟

نه همسرم میگه صبر کنیم ثبت نام کنیم. نخریم تا اسممون دربیاید. خواهرش ثبت نام کرده اسمش درومده. حالا قهر و دعوا که ثبت نامی بخریم خواهرم گفته خوبه. می گم نه. می گه هرچی خواهرم بگه بده. 

ثبت نامی اگه آدم اسمش دربیاد که خیلی عالیه . بازار خیلی گرونه . ولی فعلا که ثبت نام نیست.

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

ببین اون قسمت که  پول رو بلوکه میکنن تا قرعه کشی کنن و به اسمت در بیاد بله پول ارزش میفته من خودم تمام پولی که برا ماشین گذاشتم کنار طلا هست حاضر نیستم بلوکه کنم تا ماشین در میاد ممکنه چند ماه طول بکشه تا در بیاد و ضرره تو مملکتی که طلا در عرض 1 ماه 700 هزارتومن گرمی رشد کرد 

ببین اون قسمت که پول رو بلوکه میکنن تا قرعه کشی کنن و به اسمت در بیاد بله پول ارزش میفته من خودم تم ...

منم همینو می گم. هر سال هزارتا ماشین میزارن نزدیک ۲ میلیون نفر ثبت نام می کنند. بعد موقع ثبت نام سکه ارزون میشه موقع آزاد شدن پول مردم سکه گرون میشه. اگر  ۱ به هزار اسمت دربیاید خوبه. اگر نه ضرر می کنی اساسی. میگم الان هرجور شده یه ماشین کوچیک ارزون تر بخریم. همسرم پاشو کرده تو یه کفش که تا ثبت نام نکنم نمی خرم. 

شما اگه توی اون تایم محدودی که پولت بلوکه میشه میتونی چند برابرش کنی خودتو علاف پروسه ثبت نام نکن

می گم الان بخریم صبر نکنیم تا ثبت نام. اگر نه ازین توانایی ها ندارم‌. 😊 البته متاسفانه