2777
2789

نبین سیستم ایمنیت ضعیف میشه

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین میگن باعث میشه ارتعاشت بیاد پایین ولی اگر دوست داری ببینی پارانورمال مینی سریال 7 قسمتیه تا مرز سکته میبرتت  

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
فعالیت های فرا طبیعی رو میگی آره ترسناکه

اره خیلی سال پیش دیدمش ولی مث دور از جون سگ ترسیدیم  

بعدا ک کانجورینگ رو دیدیم انگار جوک داشتیم نگاه میکردیم 

کلا فیلم هایی رو ک هیچ چیزی دیده نمیشه و وجود خارجی نداره چیزی بیشتر میترسونتم تا ی عروسک یا ی فرد جن زده

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
اره خیلی سال پیش دیدمش ولی مث دور از جون سگ ترسیدیم بعدا ک کانجورینگ رو دیدیم انگار جوک داشتیم نگاه ...

وای آره دقیقا خیلی بده ی عروسکی میارن با ی گریم داغون  منم دقیقا باهاتون همنظرم بخاطر همین قضیه هم کلا فیلم هیجانی دان میکنم دیگه سمت ترسناک و جنی نمیرم   هیجانی هم ترسناکه هم واقعی مثلا طرف از دست ی قات.ل زنجیره ای در میره

....