2777
2789
عنوان

خیلیییی غصه میخورم

958 بازدید | 31 پست

بچه ها من 10 ساله ازدواج کردم و هنوز نتونستیم خونه دار بشیم خیلی بابت این موضوع غصه میخورم خیلی برام مهم شده این موضوع چیکار کنم هرچی از این طرف اونطرف وام میگیریم نمیشه  میدونم خیلیا مثل منن ولی نمیدونم برای من انقدر مهمه یا برای شما هم همینطوره؟؟؟

کمکم کنییید انقدر فکر و خیال نکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم 4ساله ازدواج کردم و خونه ای که توش هستم مال پدرشوهمه.همش غصه میخورم که اگه ی روز این خونه رو بخواد از ما بگیره چه خاکی تو سرم کنم.هرچی هم بخوام پس انداز کنم 100سال دیگه هم نمیتونم خونه بخرم.شوهرم اهل پس انداز نیست.همش غصه دارم.

ای خواهر انشالله یکی بهتر و بزرگ میخرین

ما خونه خودمون دو ساله تازه از قسطش تموم شدیم.مردیم تا تموم شد

حالا کوچیک هم هست دلم میخواد عوض کنیم شوهرم میگه خسته شدم از وام بزار یکم نفس بکشم  

کاش مستاجر بودیم هرجایی که دوست داشتیم و بزرگ بود مینشستیم مجبور نبودم خونه کوچیک بشینم

R.        E.         G  

غصه نخور 

ما هم اوایل میگفتیم خونه بخریم اما الان به این نتیجه رسیدیم که همون مستاجری بهتره

با پولتون یه کاری انجام بدین که نخوابه 

حالا خودتون تصمیم بگیرین مثلا بزارید بانک سودش رو بگیرید یا کار های دیگه

مطمئن باش هر وقت به صلاحتون بود خونه دار هم میشید😍

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منم 4ساله ازدواج کردم و خونه ای که توش هستم مال پدرشوهمه.همش غصه میخورم که اگه ی روز این خونه رو بخو ...

شوهرت اهلش نیست وام بگیر یا صندوق خونگی مجبورش کن بازکنید 

بدون وام وقسط کسی پس انداز نمیتونه داشته باشه 

ای خواهر انشالله یکی بهتر و بزرگ میخرین ما خونه خودمون دو ساله تازه از قسطش تموم شدیم.مردیم تا تموم ...

الان ما مستاجرام میگیم کاش یه خونه کوچیککک داشتیم ولی مال خودمون بود  

خونه دارها فقط یک خونه دارند بی خونه ها هزار تا. خوشت نیامد بلند میشی یک جای دیگه آدم های جدید دکور جدید   از زندگیت لذت ببر. ممکنه خونه داشته باشی ولی توش همش با مریضی دست و پنجه نرم کنی چه فایده داره اخه!