2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌ عزیزم شما تیروییدتو عمل کردی؟پیش کی رفتی منم چند ماهه فهمیدم الان گردنم درد داره تو سونو نوشته tirad 5هست باید نمونه برداری کنم ،اگه خوشخیم نباشه دکتر خوب نمیشناسم اصلا😥

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

سلام‌ عزیزم شما تیروییدتو عمل کردی؟پیش کی رفتی منم چند ماهه فهمیدم الان گردنم درد داره تو سونو نوشته ...

سلام گلی بله عمل کردم ،،نگران نباش اصلا چیز سخت و تگران کننده ای نیست فقط جراح خوب انتخاب کن کدوم شهری شما؟

سلام گلی بله عمل کردم ،،نگران نباش اصلا چیز سخت و تگران کننده ای نیست فقط جراح خوب انتخاب کن کدوم شه ...

کرجم باید تو همین کرجو تهران کسیو پیدا کنم دکتر خوبم نمیشناسم☹️رفتم واسه نمونه برداری دوباره سونو گرافی کرد گفت تایراد ۲ عه و نمونه برداری نمیخواد اما من درد دارم ،نمیدونم ندول خوشخیمم درد میده یا نه،حالا منتظرم یه جا دیگه برم ببینم نمونه برداری میکنن🤦🏻‍♀️

ما روح نداریم بلکه روحی هستیم که جسم داریم👻

کرجم باید تو همین کرجو تهران کسیو پیدا کنم دکتر خوبم نمیشناسم☹️رفتم واسه نمونه برداری دوباره سونو گر ...

برید پیش دکتر علی بخشی تشخیصش عالیه

توده های بدخیم درد ندارن اصلا اگه درد دارید یعنی خوشخیمه

من بدخیم بود و هیچ دردی نداشتم

گفت نمونه برداری نمیخاد ولی عمل میخاد؟

سلام صبح بخیر چقدر قشنگه کجا میفروشی؟

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

بسیار زیبا😍 کجا آموزش دیدی منم می‌خوام یاد بگیرم از کجا شروع کنم؟

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍