الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم شما تیروییدتو عمل کردی؟پیش کی رفتی منم چند ماهه فهمیدم الان گردنم درد داره تو سونو نوشته tirad 5هست باید نمونه برداری کنم ،اگه خوشخیم نباشه دکتر خوب نمیشناسم اصلا😥
سلام گلی بله عمل کردم ،،نگران نباش اصلا چیز سخت و تگران کننده ای نیست فقط جراح خوب انتخاب کن کدوم شه ...
کرجم باید تو همین کرجو تهران کسیو پیدا کنم دکتر خوبم نمیشناسم☹️رفتم واسه نمونه برداری دوباره سونو گرافی کرد گفت تایراد ۲ عه و نمونه برداری نمیخواد اما من درد دارم ،نمیدونم ندول خوشخیمم درد میده یا نه،حالا منتظرم یه جا دیگه برم ببینم نمونه برداری میکنن🤦🏻♀️
🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛ 🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستارهها توی تاریکی میدرخشن، 🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستارهها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک میکنه تا یک نفر بدرخشه... ✨🤍