2777
2789
عنوان

پسرای جذاب چجوری جذب میشن😐

271 بازدید | 20 پست

اقا این پسرای جذااااب بدنساز و خوش استایل چهار شونه😂🫠 رو چجوری میشه جذب کرد؟

چرا حس میکنم اینا بیشتر پلنگارو دوس دارن؟

دلم یه دوس پسر جذاااب خوش هیکل میخواد😂🤌

و البته با شخصیت و مودب و هول هم نباشه😂

چیکار کنم برای جذب چیزی که تو ذهنمه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتم جذاب باشی دیگه .مثلا هیکل خوب ، تیپ خوب ، رفتار خوب

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

ویژگی ها خودت چیا هستن؟

از همه لحاظ خیلی خوبم 

قد و اندام عالی چهره عالی استایلمم همیشه شیک و به روز کلا خیییییلی به خودم میرسم و همیشه مرتبم چهرمم کلا نچراله ولی بینیم رو تصمیم دارم عمل کنم که گند زده به اعتماد به نفسم

تنها مشکلم همینه 

شغل و درامد هم دارم

همشونو کامل دارم از هر لحاظ اوکیم ولی پرنده دورم پر نمیزنه😕🤦‍♀️

بلد نیستی دیگه😄

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

خیلیییییییولی با این حال پرنده دورم پر نمیزنه نمیدونم چرا اینجوریم اصلا

یه چیزی که من خیلی ازش نتیجه گرفتم تصور کردنه 

چیزی که میخوای رو جوری تصور کن که انگار الان داریش ... یعنی دقیقا تصور کن که اگر داشته باشیش چه حسی قراره داشته باشی ،دقیقا عین چیزی‌که تو واقعیت ممکنه اتفاق بیوفته!! و البته تو اجتماع هم باید باشی زیاد که مورد مناسب پیدا شه😀

بلد نیستی دیگه😄

اخ دقیقا😂😂🤌

متاسفانه همیشه اخمو و جبهه گیر از یکی هم خوشم بیاد نه میتونم نگاهش کنم نه درست حرف بزنم نه هیچی😑 یجوری با طرف خشک و رسمی برخورد میکنم کلا منصرف میشع😑