یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نکن عوضش دعا کن به زندگی شما و اون ارامش بیاد کاری بهم نداشته باشین
می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت میشود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب میکنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
داوود رقّی میگوید: من محضر امام صادق علیهالسلام مشرف بودم. حضرت، آب طلب کردند و همین که آب را نوشیدند دیدم امام منقلب شد و حالت گریه پیدا کرد و دو چشم مبارکش پر از اشک شد.سپس به من فرمودند: ای داوود خدا لعنت کند قاتل حسین را.بندهای نیست که آب بنوشد و حسین علیهالسلام را یاد نموده و قاتلش را لعنت کند مگر اینکه خدا صدهزار حسنه برایش مینویسد و صدهزار گناه از سیئات او را پاک میکند و او را صد هزار درجه معنوی بالا میبرد و با این عمل گویی او صد هزار برده را آزاد کرده و خدای متعال روز قیامت او را با دلی شاد و آرام محشور میکند... ❤️صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤️ ❤️صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤️ ❤️ صلی الله علیک یا ابا عبدالله❤️
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀