ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فقط وقتی گریه میکنه تو باباش کنترلتون و حفظ کنین یه وقت سرش داد نزنین ،دعواش نکنین ،بغلش کن بوسش کن حرفای آرامبخش بهش بزن بذار حس آرامش کنه ،شاید از چیزی یا کسی ترسیده یا اید خواب میبینه
احتمالا از خستگی و پرتحرکی در طول روز، سعی کن از 6 عصر به بعد بازی های اروم داشته باشه. کارتون مورد علاقه شو نگاه کنه، شام زودتر بخوره، قبل خواب شیر بخوره، توالت شو حتمابره، باهم بازی کنید مثل گل یا پوچ، منچ، هرچیزی که ارامش بخش باشه براش
آخه چرا با آوردن بچه انقدر خودمونو عذاب میدیم😥 اونوقت بعضی ها هم مثل خودم این دکتر اون دکتر دنبال بچه....هر روز هم یه نگرانی تازه... تو کار دنیا موندم واقعا
اگه برات مقدور از این بالشت های قرا خوان بگیر، موقع خواب بذار براش، یا قران با گوشی با صوت های قشنگ و بچه گانه بذار گوش کنه، آرامش بخش ترین چیز قران، ایت الکرسی هم عالیه