2777
2789
عنوان

لباس مجلسی گرفتم عکس

283 بازدید | 15 پست

بچه ها این لباس ‌و از یکی از بهترین مزونای شهرمون گرفتم جنسش ساتن آمریکایی اصل زیرش چن لایه تور و ژپون دوزی شده پشتشم کامل با دست سنگ دوری شده ی پا لباس عروسه برای خودش حالا می‌خوام بفروشمش بنظرتون چه قیمت بذارم کلا هم یبار برای مراسم یکی از فامیلای درجه یک خریدمش  پوشیدم ولی چون دیگه تا چن سال عروسی فامیل نزدیک نداریم می‌خوام بفروشمش چون حیفه میمونه از مد میفته اینجوری هم کمد من سبک میشه هم ی بنده خدا که میخواد لباس با کیفیت و جنس خوب بخره وسعش نمی‌رسه چندین ملیون هزینه کنه با ی قیمت مناسب بخره این و سیصدم پول خشکشویی دادم آماده تو کاورشع حالا بنظر شما چقدر براش منصفانست

و تو خدای آرزوهای محالی...🌱💫🤍

ببین شبیه لباس تو ، تو دیوار چند گذاشتن

همون حدود قیمت بذار

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.