2777
2789
عنوان

کسی هست اینجافروشگاه کوروش کارکنه

654 بازدید | 22 پست

سلام میخاستم ببینم کسی هست خانم تو کوروش کارونه سختی کارش چجوریه حقوق مزایا میگن انبارگردانی داره هرفته حقوق کسر میشه میشه کامل توضیح بدین؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم ۱۲روز ازمایشی و بعدش فرار کردم.انبار گردانی داشتن هر سه ماه یکبار ک بار آخرش ۵۰ملیون شده بود و تقسیم ب تعداد کارکنا میشد ک ۵نفر بودیم نفری ده تومن‌.بعدم ی قانون دارن هر جنسی ک میاد هر کس باید جنسه مربوط ب قسمته خودشو بیاره تو انبارش بزاره یا اگه دوس نداره یا واسش سنگینه کارگر میگیرن پولشو از حقوق کم میکنن.خلاصه قانونای فوق العاده مسخره دارن.حالا سرپا بودنو سرو کله زدن با ی سری مشتریه از خود راضی ک اصلا حق نداری ی اخم بکنی بهشونو تمیز کاری دستمال کشیدنو خیلی جیزای دیگه ب کنار.در مقابل حقوقی ک آخر ماه واست میمونه کارش بیگاری کشیدنه 

من رفتم ۱۲روز ازمایشی و بعدش فرار کردم.انبار گردانی داشتن هر سه ماه یکبار ک بار آخرش ۵۰ملیون شده بود ...

انبارگردانی یعنی چه؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

چرا تو رفتی تعریف کن

من  ۷ ماه  کارکردم  کلا  باید همه  کارکنی این نیست فقد ی کار مخصوص داشته باشی. صندوق داری ، چیدمان  وقتی بار میاد معمولا هر دوروز ، مرتب قفسه هارو بچینی و تمیز کنی نباید اصلا  بشینی  . انبار گردانی هرچند ماه  یکباره واقعا  خیلی اذیت کنندس من  اونجا یکی اومد خاستکاریم ازدواج  کردم گف دیگ نمیخوام  بری اونجا

من ۷ ماه کارکردم کلا باید همه کارکنی این نیست فقد ی کار مخصوص داشته باشی. صندوق داری ، چیدمان ...

انبارگردانی یعنی چه؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

انبارگردانی یعنی چه؟

یعنی هر جیزی ک از موجودی انبار کم بشه و دزدی بشه گردنه کارکناس و از حقوقشون کم میشه.مثلا کسی اشتباه صندوق بزنه دزدی بشه هر سه ماه تو انبار گردانی کم میاد ک از حقوقا کم میکنن

یعنی هر جیزی ک از موجودی انبار کم بشه و دزدی بشه گردنه کارکناس و از حقوقشون کم میشه.مثلا کسی اشتباه ...

وای خدا،چقد بی رحمن