2777
2789

دختر خالم مث سگ برا کنکور درس میخونه

من یساعتم به زور میخونم باحالی ک پایه قوی دارم

چرا اخه شما چطوری درس میخونید؟

من هدفی ندارم فقط میخوام برم یه رشته پر درامد از تجربی

تورو خدا راهکار بدید چطور میخونید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چجوری میشه🤣منم بدم میومد از درس‌و میاد 

وای دیشب خواب مدرسع میدیدم😭

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

والا منم همچین با شور و شعف و رقص باباکرم به استقبال درس نمیرفتم ولی خب چیزی رو دوس داشتم ک با تصورش حالم خوب میشد و نیاز داشتم به به دست آوردنش

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

والا منم همچین با شور و شعف و رقص باباکرم به استقبال درس نمیرفتم ولی خب چیزی رو دوس داشتم ک با تصورش ...

خب من الان هیچی از رشته تجربی و شغلاش خوشم نمیاد.... به چی فک کنم درس بخونم😐😂فقط پولشو دوس دارم

حالم بهم میخوره میشینم رو میز

هدف خیلی مهمه ولی از کم شروع کردنم مهمه

به حرف کسیم که میگه خیلی میخونم فلانه گوش نده از کجا میدونی راست میگه

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

خب من الان هیچی از رشته تجربی و شغلاش خوشم نمیاد.... به چی فک کنم درس بخونم😐😂فقط پولشو دوس دارم

خب به شوق پول بخون 😂

ولی جدی بشین یکم به آینده‌ت نگا کن

به این فک کن الان نخونی چی میشه یه لحظه عمیقا فک کن

چه کاره میشی از کجا پول میاری حالت خوبه یا نه

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

آخه بدون سرمایه که نمیتونی شغلی واسه خودت دست و پا کنی پس باید درس بخونی دیگه 

تا وقتی که هدفی واسه دانشگاه رفتن نداشته باشی هرکاری کنی نمیتونی درس بخونی و دانشگاه قبول بشی چون تلاشی هم نداری 

همه چیز در سن ۹ سالگی متوقف شد 

هدفم پوله... شغل خاصی در نظر ندارم

خمونم هدف کمی نیست بخون تا بالاترین قبول بشی اگه بخوای حتما میشه 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس