2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جن در اماکن متروکه حضور داره معمولا هم تا خودت سراغشون نری کاری به زندگی کسی ندارن

منو نترسین خونه ما هم پیش جنگل خونه اجدادمان هست که دوتا پدر بزرگم توش پذیرایی جون دادن 🩸🗡

منو نترسین خونه ما هم پیش جنگل خونه اجدادمان هست که دوتا پدر بزرگم توش پذیرایی جون دادن 🩸🗡

دسترسی جن به انسان به هیچ عنوان امکان پذیر نیست  مگر به دلایل که خود شخص دنباله رو این کار باشه  این موجودات قدرت این را ندارن بی دلیل نمایان یا آسیبی به انسان برسونن . پس هیچ دلیلی برای ترس وجود نداره

دسترسی جن به انسان به هیچ عنوان امکان پذیر نیست مگر به دلایل که خود شخص دنباله رو این کار باشه این ...

درسته پدرم میگه ازشون نترسیم چند بار دیدمشون مسلمانن حالا از کجا فهمیدم وقتی دیدمش سیاهو تار بود وقتی سوره کرسیو خوندم نرفت فقط زل میزد بهم پلک زدم ناپدید شد انگار مسلمانه که بسم الله بگی نمیترسه فقط سرو صدا میکنه آزار نمیرسونه 

جن در اماکن متروکه حضور داره معمولا هم تا خودت سراغشون نری کاری به زندگی کسی ندارن

درست میگی خوب خونه ما هم متروکه هست انرژی منفی بدی هم داره یه سدر بزرگ هم داره 

تو یه روستا از غرب کشور  تو حمام قدیمی متروکه زندگی می‌کردند افراد محلی از اطراف اون حمام رد هم نمیشدند ولی کار به کسی نداشتن به گفته افراد محلی شبها صدای ناله های وحشتناک شنیده میشه از داخل اون حمام  با خراب کردن حمام تمام صداها از بین رفت 

تو یه روستا از غرب کشور تو حمام قدیمی متروکه زندگی می‌کردند افراد محلی از اطراف اون حمام رد هم نمیش ...

بیشتر در روستا ها این اتفاقات میفته چون کم سکنه هستش راستش بخای منم بدم نمیاد باهاشون گپ بزنم  صلح بر قرار کنیم😂

من بچه که بودم یادم میاد پدر بزرگم تو حیاط صدا زد گفت بیاید بیرون پدر و مادر من هم دویدن تو حیاط پدر بزرگم قسم می‌خورد که یه زن دست بچش را گرفته و رفته داخل زاغه  با چراغ لمپا رفتن هر چی گشتن کسی اونجا نبود که نبود