2777
2789

آبجیا من سه ساله عقدم 

سه سال طول کشیده چون داریم خونه می‌سازیم

الان تقريبا تموم شده فقد درهاش مونده جهیزیه آنچنانی هم گفتم نگیریم فقد چیزایی که مثل تلویزیون و اینا واجبن بگیریم 

حتی عروسی انچنانی هم نمیخام 

الان زنگ زده میگه(ما شهرستان زندگی می‌کنیم هممون) زنداداشم و داداشم قراره بیان تهران زندگی کنن فعلا خونه رو ول کنم 

عروسی بگیرم بریم خونه اونا زندگی کنیم بعدااا خونه رو درستش میکنم مامانم موافقه

منم گفتم سه سال صبرکردیم یه چند مدتم روش 

من دوس دارم بریم خونه خودمون بعد عروسی 

بعدش مامانت فک میکنه من مثل اون یکی عروساشم که برم خونه بقیه زندگی کنم من مخالفم!!!غیر از خونه خودمون جای دیگه ای نمیرم چه ۵سال هم بکشه عیب نداره 

اشتباه میکنی الکی تصمیم میگری پس من چه نقشی تو این زندگی دارم؟؟؟؟؟

یکم بحث کردیم آقا ناراحت شد 

🥺🥺 سه سال هم نه دوماه دیگه میره تو ۴سال عقدبودنم 

خدا خودش میدونه چقد تو این چن سال درکش کردم دلسوزش بودم فقد گفتم خونه رو تموم کن من هیچی ازت نمیخام 

🥺😭چیکارکنم بنظرتون 

چجوری رفتارکنم دیگه؟ 

تروخدا کمکم کنین 

الان انقد عصبانیم یعنی دارم میترکم😭

آخه چقد بدبختم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار درستی میکنی ببین قانون ایران زیاد برا زن حق و حقوق قاعل نیست اما همین قانون میگه باید خونه در حد شان خانوم تهیه بشه تا تمکین کنه و بیاد برا زندگی وقتی قانون میگه بدون این دیکه خیلی حداقله برا زندگی 

منم ۶سالونیم عقد بودم صبر کردم خونه بسازه ..۳سال هم بچع نخاستم..ولی درکل نه پشیمونم نه خوشحال.. گاهی.باخودم میگم کاش بچه رو زودتر میووردم..یا کاش میرفتم اجاره تا تکمیل شه خونم..ولی درکل از نظر من صبرکن تا خونتون کامل بشه و برو..

چرا حرف مامانشو پیش کشیدی اون که تو بحث نبوده انگار وقتی خانواده‌ها تو بحثتون نیستن مستقیما دخالت نمیکنن پاشونو نکشید اینجوری راه دخالت رو بیشتر باز می‌کنید و نشون میدید اهمیت میدید حرفشون تاثیرگذاره

و درکل باهات موافقم یهو بری خونه خودت بهتره الان بری خونه برادرشوهر احتمالا شوهرت سخت نگیره کار خونه طول بکشه هی بعد از طرفی هم مشخص نیست کی برادرشوهرت اینا بگن خونه رو لازم دارن تخلیه کنید

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
چرا حرف مامانشو پیش کشیدی اون که تو بحث نبوده انگار وقتی خانواده‌ها تو بحثتون نیستن مستقیما دخالت نم ...

ما ۴تا جاری هستیم 

اینی که میخاد بره تهران جاری اولیه 

دوتا جاریامم وقتی عروسی کردن رفتن ۲ .۳ سال تو خونه اونا زندگی کردن تا خودشون خونه بسازن 

شوهرم گفت چرا اونا اونجا زندگی کردن 

گفتم من مثل اونا نیستم 

مامانشم گفته بود چون اونا زندگی کردن اونم میاد زندگی کنه اونجا برا همون حرصم دراومد گفتم فک میکنه من مثل اونام🥺

بخدا چیزی از خونمون نمونده 

دیروز گازشم کشیدن تموم شد 

الان یه خونه ایه که راحت میشه توش زندگی کرد 

نمیدونم چرا اینجور میکنه 🥺