ملکه_ی_کینه مدیر عضویت: 1403/04/17 تعداد پست: 737 عنوان به کی رو بندازم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 1252 بازدید | 41 پست به کدوم حضرت به کدوم امام رو بندازم رومو زمین نندازه الان سر نماز آنقدر گریه کردم 😭😭 1403/07/24 | 00:03 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
miss30abani عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 11 من رفتم پیش اورولوژ چند مدل قرص داد مصرف کردم اما بدتر شدم
_لیلیانا_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 4968 خدا حاجت دلتو بده نمیدونم چرا یه لحظه سنگینی قلبت رو حس کردم معذرت میخوام اگه باعث ناراحتیت شدم عزیزمامشب جوری به خدا التماس کردم که دلم به حال خودم سوخت ممنونم عزیزمخدا حاجت دل شما رو هم بده الهی دوست مهربونم
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25528 شما خوب شدید ؟ آره بهترم شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25528 دعام کن من ۲۵ دارم میرم جایی با دل شاد برگردم انشالله به حق حضرت زهرا مشکلت حل بشه هرچی هست شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
yaaaaaci عضویت: 1399/08/20 تعداد پست: 3312 توروخدا واسه شفای مادرم یه صلوات بفرستید بخدا درمونده ام خونریزی مغزی کرده الهی خدا خیرتون بدهاستارتر حلالم کن کامنت بی ربط گذاشتم بخدا داغونم گرفتارم
عطرنعنا عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 1075 سلام . منم واقعا کلافم تکرر ادرار دارم هر راهی رو رفتم خوب نمیشم نمیدونم چیکار کنم 😭 مشکل منو داری دقیقا ۱۰ ساله درگیرم
آدینا۲ عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 1683 سلام . منم واقعا کلافم تکرر ادرار دارم هر راهی رو رفتم خوب نمیشم نمیدونم چیکار کنم 😭 چرا دکتر نمیری سونو بدی اون همه دارو راحت رفع میشه
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25528 معذرت میخوام اگه باعث ناراحتیت شدم عزیزمامشب جوری به خدا التماس کردم که دلم به حال خودم سوخت ممنونم ... نه گلم این چه حرفیه فقط خواستم بگم همین اشک های امشبت مهر تایید خدا بوده برای مشکلاتت مطمئن باش شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
ورمیشل عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 11029 توروخدا واسه شفای مادرم یه صلوات بفرستید بخدا درمونده ام خونریزی مغزی کرده الهی خدا خیرتون بدهاستارت ... نماز کن فیکون حضرت ابولفضل و بخونسر نمازم گریه کنبا دل شکسته ات دعا کنبه حضرت ام البنین متوسل شو کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔
miss30abani عضویت: 1403/06/14 تعداد پست: 11 چرا دکتر نمیری سونو بدی اون همه دارو راحت رفع میشه اورولوژ رفتم نوار مثانه دادم.قرص خوردم هیچ تاثیزی نداشت ، بد تر شدم
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25528 خداروشکر ، چه دارویی بهتون داد ؟ مترونیدازول شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇
_لیلیانا_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 4968 نه گلم این چه حرفیه فقط خواستم بگم همین اشک های امشبت مهر تایید خدا بوده برای مشکلاتت مطمئن باش انشاءالله که اینطور باشهیه بچه که عزیزترین آدم زندگیمه مریضه مریض روحی روانی😔امشب با ناتوانی و مظلومیت تمام اشک میریخت و خدا رو صدا میزد قلبم از جا کنده شد مردم برای مظلومیتشتورو خدا از خدا بخواه زود حالش خوب بشه مادرش داره دق میکنه
ممد_نمکی عضویت: 1402/03/25 تعداد پست: 25528 انشاءالله که اینطور باشهیه بچه که عزیزترین آدم زندگیمه مریضه مریض روحی روانی😔امشب با ناتوانی و مظلو ... عزیزدلم 🥹انشالله به امید امام حسین که خودش باب الحوائجه شفا پیدا میکنه و غم دل شماهم میره شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇