2777
2789

کیا امسال رشته های علوم پزشکی قبول شدن ی راهنمایی میخواستم خدا خیرتون بده

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرمایید

واسه ۴ درس چه کتابایی پیشنهاد میکنید تست بزنم

شما چی قبول شدید خدا خیرتون بده

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
واسه ۴ درس چه کتابایی پیشنهاد میکنید تست بزنمشما چی قبول شدید خدا خیرتون بده

من پرستاری روزانه 

واسه همه به جز فیزیک آی کیو جامع

برای فیزیک خیلی سبز

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
من پرستاری روزانه واسه همه به جز فیزیک آی کیو جامعبرای فیزیک خیلی سبز

خیلی سبز خوبه؟ من با آی کیو تست میزدم همه رو عالی زدم اما سر جلسه درصدم پایین اومد

عزیزم تاریخ ثبت نام کنکور امسال کیه ؟

نمیدونم عزیزم ببخشید اگه میدونستم راهنماییتون میکردم

🤍🌱ربِّ اشْرَحْ لي صَدري و یَسِّرْ لی أمری 🌱🤍پروردگارم!‌ سینه‌ام را برایم گشاده و کارم را برایم آسان گردان
خیلی سبز خوبه؟ من با آی کیو تست میزدم همه رو عالی زدم اما سر جلسه درصدم پایین اومد

خب والا منم مثل تو بودم سر جلسه به خاطر استرس درصدام پایین بود مگرنه درحد پزشکی خوندم

سعی کن استرس نداشته باشی

خودت فکر میکنی چی باعث کاهش درصدات میشه؟

سلام عزیزم

من برای زیست و فیزیک و ریاضی اختصاصی از خیلی سبز استفاده کردم اولش که مطلب خوب واسم جا بیفته

ولی شیمی چون حس میکردم حاشیه ش خیلی بیشتره از کتاب های مبتکران (همونایی که استاد بهمن بازرگانی نوشتن) استفاده کردم

بعدش که درصد هام به بالای 70رسید برای هر 4 تا اختصاصی آی کیو زدم که دیگه نکته ای چیزی نخونده نمونه

البته من سال قبل قبول شدم 

🪷Passo per passo verso il sogno🪷