2777
2789
عنوان

کسی اینارو مصرف کرده

112 بازدید | 20 پست

کلرودیازپوکساید ۵ میل و اس سیتاور۱۰ میل عوارض خاصی دارن ؟ تاثیر روی درمان اضطراب تا چه حد دارن و اینکه اعتیاد اور نیستن یعنی میشه قطع کرد؟

نه دامیست نه زنجیر همه بسته چراییم ؟!...🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پوکساید ۵ و ۱۰ خوردم 

اعتیاد آور نبودن برام 

ولی اشتهام زیاد شده بود خیلی چاق شده بودم 

الانم خیلی استرس دارم یا عصبی میشم یه ۵ میخورم شاید ماهی یکی دوبار 

ولی گل گاو زبون اثرش بهتره 

ورزشم خوبه

من پوکساید ۵ و ۱۰ خوردم اعتیاد آور نبودن برام ولی اشتهام زیاد شده بود خیلی چاق شده بودم الانم خیلی ا ...

دکتر نوشت این قرص رو برات ؟ چه مدت مصرف کردی؟ 

مشکل بیخوابی نداشتی در مواقع اضطراب؟

دکتر نوشت ؟ یعنی یه دوره چند وقته مصرف کردی که الان نمیخوری؟

الان نمیخورم پرانول میخورم برای استرس

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
دکتر نوشت این قرص رو برات ؟ چه مدت مصرف کردی؟ مشکل بیخوابی نداشتی در مواقع اضطراب؟

آره ولی دکتر عمومی برام نوشت 

نه اتفاقا زیاد میخوابیدم 

فک کنم ۳ ماه مداوم 

بعدم وقتی حس میکردم می‌خواد بهم شوک عصبی دست بده 

سال کنکورم بود و چند تا مشکل دیگه قاطی شده بود :)

خیلی روزای سختی داشتم ولی خوشحالم که از پسش بر اومدم 

الان نمیخورم پرانول میخورم برای استرس

پرانول قوی تر از پوکسایده؟ میخوام بدونم داروهای اضطرابی هی نیاز به افزایش دوز دارن یا بلاخره به قطع کردن میرسن؟

آره ولی دکتر عمومی برام نوشت نه اتفاقا زیاد میخوابیدم فک کنم ۳ ماه مداوم بعدم وقتی حس میکردم می‌خواد ...

خداروشکر 😍❤ 

منم مشکل اضطراب دارم ولی خب تازگی ها در مواقع تنش بی خوابی میاد سراغم میخواستم ببینم با مصرف اینا میشه بلاخره یه روز قطع شون کرد ؟

خداروشکر 😍❤ منم مشکل اضطراب دارم ولی خب تازگی ها در مواقع تنش بی خوابی میاد سراغم میخواستم ببینم با ...

من پنیک می‌کردم 

ولی ببین اینجوریه که من یه روز تصمیم گرفتم همشو بریزم آشغالی و رو خودم وقت بزارم 

من خیلی ترس از دست دادن داداشمو داشتم چون خیلیییییی بی احتیاط و کله خره 

بعد به این نتیجه رسیدم با اضطراب من چیزی حل نمیشه هر اتفاقی بخواد بیوفته من نمی‌تونم نقشی توش داشته باش فقط از این به بعد بهتره براش دعا کنم که سلامت باشه 

هرجا روح و روانمو بهم می‌ریخت ازش فاصله می‌گرفتم 

من پنیک می‌کردم ولی ببین اینجوریه که من یه روز تصمیم گرفتم همشو بریزم آشغالی و رو خودم وقت بزارم من ...

متاسفانه عامل اضطرابم قابل حذف نیست ولی خب امیدوارم نگاهم بهش عوض بشه