2777
2789

یاد خاطره خودم افتادم که کلاس ششم بودم معلم چند نفر رو به دفتر معرفی کرد به عنوان کسایی که درس نمیخونن

بعدش نمیدونم تو دفتر چه اتفاقی افتاده بود که مدیر تو گوش یکی از بچه ها زده بود و رد انگشتاش روی صورتش تقریبا کبود شده بود

وقتی اومدن سر کلاس اون دختره گفت میگم که مامانم بیاد و معلم بهش گفت چون پوستت سفیده اینطوری شده و الکی بزرگش نکن

تنبیه بدنی به خاطر درس نخوندن بدترین شیوه اموزشیه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گمونم معلمه💩بود

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من من پارسال کلاس دخترم یه مادری به خاطر درس نخوندن یه مشت زده بود تو چشم دخترش شده بود لخته خون😑

دلم آتیش گرفت 

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚

ولی ی چیز بگم . من خودم بشدت صبورم و مخالفم با این رفتار ها ی مدتی تو مهد کار میکردم و واقعا ی بار صدا دادم بلند نشد اما ی پسر بچه ای بود ب حدی منو اذیت میکرد منو گازز می‌گرفت کلاس بهم میریخت منو میزد ک عن قریب بود دستم روش بلند شه خیلی از این معلم ها ک روانی و سادیسمی ان کاری هم ندارم ولی واقعا تحمل این همه بچه هم خیلی سخته . کاش این رفتار ها نکنن من مدام اونا رو می بوسیدم ناززمیکردم انگار ک بچه خودمن

بالاخره کاربریمو جدا کردم 

کسایی که درساشون خوب نیست  احتمالا تو یچیزی نابغن. من شنیدم یکی چند بار رفوزه شده بود آخرم ول کرد. شرو کرد به بافتن. مثل فرفره میبافت. واسه اینجور آدما خیلییییی احترام قائلم و بنظرم آدم ماهر بی سواد بهتر از باسواده بی مهارته.

متاسفانه سیستم جوری نیست ک برای بچه های درس نخون کارگاه بزارن و چیزای دیگه یادشون بدن

ولی ی چیز بگم . من خودم بشدت صبورم و مخالفم با این رفتار ها ی مدتی تو مهد کار میکردم و واقعا ی بار ص ...

درسته ولی من یادم نمیاد آنچنان کار زشتی کرده بود که جوابش کبودی صورتش بشه 

واقعا بعضی معلم ها روانی ان

زمان ما به ناخن و جوراب گیرمیدادن.یادم رفته بود ناخنامو بگیرم معاون اموزشی سر صف دوسه مشت زد محکم زد به شقیقه ام ناجور زدا ،به کله ام زد ولی دور چشمم کبود شد.

منم مقنعه شو پاره کردم و موهاشو کندم و خلاصه بچه ها جدامون کردن. بعد از منو بردن دفتر تا بترسونن که شکایت نکنم مدیر منو ول کرد و از معاون خواهش کرد شکایت نکنه و منو بیرون نکنن.چشمم عانن کبود شد.

منم ترسیدم ازش خواهش کردم ولی این کینه موند.

سال ۸۸ دی زلزله شد و اینم داشت همراه بچه ها فرار میکرد طبقه پایین از شونش گرفتم هلش دادم موند زیر پاهای بچه ها بس نکرد تو اون بین خودمم افتادم روش دستش شکسته بود.

ولی اخراجم کردن از اون مدرسه😐

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
درسته ولی من یادم نمیاد آنچنان کار زشتی کرده بود که جوابش کبودی صورتش بشه واقعا بعضی معلم ها روانی ا ...

قطغا نباید کتک زد هر چی ک بشه بالاخره اونم جگر گوشه مردمه

بالاخره کاربریمو جدا کردم