من و یه پسری باهمیم ، دقیقا نمیدونم رابطمون چیه رل نیستیم اما جز همدیگه با دختر و پسر دیگه ای حرف نمیزنیم و یجورایی تعهد داریم اما خب به صورت عاشقانه و اینچیزا باهم خیییییلی کم حرف میزنیم و اکثر مواقع مثل دوتا دوست صمیمیم و دو سال هست که باهمیم. این اقا خیلی مرد زندگیه واقعا و اهل دود و دم و این چیزا نیست در کل پسر خیلی خوبیه و زرنگه اما مشکلش اینه که بعضی وقتا خیلی لحنش بد و خشنه جوری که خودش متوجه نیست ، الان به مدت یه سال به خاطر درگیری های زیادش مجبوره سخت کار کنه و کمتر حرف میزنیم در حد دوسه روز یکبار و خودمون این قرارو گزاشتیم چون حواسمون پرت میشد و به کارا نمیرسیدیم ، اما امشب که حرف زدیم انتظار نداشتم بعد چند روز دوباره لحنش انقد بد باشه ، من عادت دارم وقتی یکی یه کار خوب میکنه هی مثلا تشویق میکنم و نانای نانای میکنم😂 امیدوارم بفهمید چی منظورمه ، وبععععد این احمق یه موفقیتشو گفت بهم منم اینجوری ذوق کردمو این کارا ، بعد بیشعور گفت چته یه دو دقیقه بتمرگ ، یعنی اون لحظه حیلی خودمو نگه داشتم نزنم زیر گریه چون خب واقعا نمیدونم چجوری یه ادم میتونه تو رویه طرف وقتی داره برات ذوق میکنه این حرفو بزنه من حتی اگه دشمنمم باشه این کارو نمیکنم الانم انقد حالم گرفتس فقط دارم اشک میریزم