2777
2789

بچه ها من ی پیج کوچیکی زدم انلاین بفروشم و واقعا بلد نیستم خیلی لطف میکنید و خوشحالم میکنید حتی شده در حد ی نگاه حمایت کنید از پیجم ک بتونم پیش ببرم کارمو 😭دگ دارم ناامید میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

_ladystoreeeeخیلییی لطف میکنید❤️

پروفتیلت لباس مشکیه؟ لباس زیر و جوابو...؟ مطمعن شم اشتباهی نزنم شبیه پیجت هس آخه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

پروفتیلت لباس مشکیه؟ لباس زیر و جوابو...؟ مطمعن شم اشتباهی نزنم شبیه پیجت هس آخه

ممنون از نگاه قشنگتون 😍

واقعا دگ موندم چیکار کنم این پیج لعنتی بالا بره🫠

ممنون از نگاه قشنگتون 😍واقعا دگ موندم چیکار کنم این پیج لعنتی بالا بره🫠

ایشالا موفق باشی عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

خیلی ممنونممم❤️❤️❤️❤️همینطور شما عزیزدلم

❤️🌹 

❤️🌹

عزیرم برای بواسیر الان تو تاپیکتون دیدم من خودم اینجوری درمان شدم حتما ی بار امتحان کنید ایشاله جواب بگیرید

اول از همه یبوستتونو کامل درمان کنید تا وقتی ک یبوست باشه بواسیر بازم ایجاد میشه

بعد اینکه ی علفی هست ما بش میگیم خیارک حالا نمیدونم شما تو منطقتون چی میگید ! تو قبرستونا خیلی درمیاد ی سری چیزایی مثل خیار خیلی خیلی ریز میده مثلا خیاراش نازکیش درحد ی سانت و درازیش درحد بند انگشته ی بوی خاصی هم میده

❤️🌹

حالا ایشاله متوجه شده باشین کدوم علفو میگم دیده باشین! اونا با مخلوط کن له له کنید برگو خیاراشو ! با روغن زیتون مخلوط کنید رو ی دستمال بزارید جلو مقعدتون ! کم بزارید ک ب جلو نشت نکنه !شب ک بیحرکتین بزارید ! من خودم چار شب گزاشتم خداروشکر الان ک ۵سالس میشه هیچ خبری ازش نیس