2777
2789

سلام عشقا من دو ساله که راجب این قرص ها و حاملگی و... فعالیت و تحقیق میکنم و مقاله مینویسم و ی جورایی شیمی میخونم کار تو آزمایشگاه اگر استرس دارید یا سوالی دارید میتونید تو تایپیک من بنویسید تا جوابتون به صورت قطعی بدم🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه تاثیراتی قرص اورژانسی روی آدم میزاره؟

ببین بستگی داره به بدنت اگه ضعیف باشی سیستم ایمنی بدنتو بهم میریزه شاید یکماه شاید ۶ ماه شاید تا آخر عمر درگیر باشی ولی بیشتر مواقع تا ۳ ماه از بین میره عوارضش آسیب به رحم و تخمدانه که باعث ناباروری میشه و هعی به رحم شوک وارد میشه عوارض زیاد جدی نداره نگران نباشید ولی سالی دو بار بیشتر مصرف نکنید چون بدنتون بهش مقاوم مبشه و اثر نمیکنه

همیشه استرس اینو دارم که با خوردن قرص ال دی حامله بشمیا فک میکنم با قطع کردنش ممکنه نازا بشمممکنه؟

ن عزیزم قرص ال دی باعث نازایی نمیشه اگه کپ و به اندازه مصرف بشه نگران نباش ولی سعی کن زیاد استقاده نکنی چون هر چیزی استفاده زیادش مضره

ببین بستگی داره به بدنت اگه ضعیف باشی سیستم ایمنی بدنتو بهم میریزه شاید یکماه شاید ۶ ماه شاید تا آخر ...

میدونین چیشد من با شوهرم مشکلاتی دارم اینه که دوهفته پیش رابطه داشتیم و دوبار طی ده روز از قرص اورژانسی استفاده کردم من قبلا سابقه افسردگی ومشکلات روحی داشتم از اون موقع که این قرص هارو خوردم هم خسته میشم کمرمم درد میکنه و نشخوار فکری که قبلا داشتم نه زیاد ولی کمی برگشته 

همیشه استرس اینو دارم که با خوردن قرص ال دی حامله بشمیا فک میکنم با قطع کردنش ممکنه نازا بشمممکنه؟

خب قرص ال دی راجب حاملگی باید بگم ک زیاد اثر نداره و فقد ۷۵ درصد از بارداری جلوگیری میکنه اگ میخایی احتمال بارداری کم باشه روز ۱۸ بع بعد رابطه داشته باش تا زمان پریودیت

میدونین چیشد من با شوهرم مشکلاتی دارم اینه که دوهفته پیش رابطه داشتیم و دوبار طی ده روز از قرص اورژا ...

از عوارض قرصه عزیزم آسیب روحی میزنه نگران نباش برطرف میشه سعی کن زیاد فکر و خیال نکنی و عصبی نشی 

از عوارض قرصه عزیزم آسیب روحی میزنه نگران نباش برطرف میشه سعی کن زیاد فکر و خیال نکنی و عصبی نشی

برعکس دارم جدا میشم این روزا برم به دکتر مغز اعصابم بگم این جریان رو نشخوار خیلی بده لامصب 

برعکس دارم جدا میشم این روزا برم به دکتر مغز اعصابم بگم این جریان رو نشخوار خیلی بده لامصب

میفهممت عزیزم بنظرم پیش مشاور نرو چون فقد چرت و پرت میگن سعی کن خودت حلش کنی اگ با صحبت حل نشد جدا شو بنظر من پیش دکتر مغز و اعصاب برو راجب حالت روحیت صبحت کن بهت قرص میده تا آروم باشی