2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان ریاضی🍄❗❗❗

260 بازدید | 16 پست

منابع کنکور فرهنگیان همه رشته ها یکسانه؟؟

اگه جایی رو میشناسید که کتاب های تستی رشته ریاضی رو به قیمت به صرفه تر میده معرفی کنید💕☺️

banu_ideaaپیج اینستام✨❤️🫠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروس تخصصی‌تون ک همون از رشته ریاضیه

دروس فرهنگیان هم درس مهارت‌های قرآنی‌ش همونی  ولی دینی‌تون صفحات و ایناش فرق داره

هوش و استعداد هم تست ها مطابق رشته‌تون داده میشه بیشتر

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

دروس تخصصی‌تون ک همون از رشته ریاضیهدروس فرهنگیان هم درس مهارت‌های قرآنی‌ش همونی ولی دینی‌تون صفحات ...

ممنون💕بعد این که سوالای فرهنگیان همزمان سوالای تخصصی میده یا نه؟

ممنون💕بعد این که سوالای فرهنگیان همزمان سوالای تخصصی میده یا نه؟

نه دفترچه جدا داره اخربار میدن 

قربونت💝

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد ردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و 

ماشالله فک کردم خودم خیلی ارادم قویه😂 پس بیا شروع کنیم ولی تاثیر یازدهم هس یکم سخت کرده

یازدهمم من بهتره .من نگران دوازدهمم که خراب کردم چون آنلاینی بود و روستای ما نتم نداشت🙁😅

یکی از دوستام گفت کاملا جداست یعنی یه روز دیگه ای بخاطر همین گیج شدم😑😅

نه بابا😂دفترچه تخصصی تایمش تموم شه بلافاصله فرهنگیانو میدن

فق یه چیزی من خودم امسال متوجه‌ش نبودم شما با همون یه روز کنکور هم داری سراسری رو میدی هم فرهنگیان

منم فک میکردم این دو روزاشون جداس و دوتا کنکورن ولی نه همون دفترچه تخصصی ک زیر دستته حکم سراسری هم داره فقط برای اینکه لحاظ شه باید هم پول کنکور سراسری رو بدی هم فرهنگیان

ماشالله فک کردم خودم خیلی ارادم قویه😂 پس بیا شروع کنیم ولی تاثیر یازدهم هس یکم سخت کرده

بیا شروع کنیم😻👋درسایی که نمره خوب نگرفتیم ترمیم می‌زنیم💪