2777
2789

یه فرم معاینات جسمانی هست باید ببریم پیش پزشک 

اما فایلش که دانلود میکنی این شکلیه چجوری قابل خوندنش کنم؟

اینا همش چرت و‌پرته اگر میتونی حضوری برو چون منم همین اشتباه کردم و کلی هزینه بابت این ازمایشات پزشکی و فرم‌سلامت دادم اخرش فهمیدم همش چرت بوده

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
اینا همش چرت و‌پرته اگر میتونی حضوری برو چون منم همین اشتباه کردم و کلی هزینه بابت این ازمایشات پزشک ...

دانشگاه اصرار داره حتما ثبت نام اینترنتی رو انجام بدیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشگاه اصرار داره حتما ثبت نام اینترنتی رو انجام بدیم

بله میدونم اینترنتی ثبت کنید ولی این چیزا رو انجام نده اشتباه منو نکن.

من فقط اون موقع ۳۰۰تومن واس ازمایش ویتامین دی دادم

اخرش مسئول ثبتنام که گفتم گف حتما پولداری و پول اضافی داشتی😐

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
بله میدونم اینترنتی ثبت کنید ولی این چیزا رو انجام نده اشتباه منو نکن.من فقط اون موقع ۳۰۰تومن واس از ...

مگه بدون کد سلامت جسمانی ثبت نام کامل میشه؟ 

آخه بدون این کد بقیه اطلاعات اصلا ثبت نمیشه

مگه بدون کد سلامت جسمانی ثبت نام کامل میشه؟ آخه بدون این کد بقیه اطلاعات اصلا ثبت نمیشه

بله فقط ثبت بشه کافیه..ببین کلا الان اسمت بری دانشگاه مقصدی که قبول شدی هست‌..منم دو هفته درگیر ثبتنام اینترنتی بودم اخرش حضوری رفتم دیدم تازه یک هفته از شروع کلاسام  گذشته..!!

مگه بدون کد سلامت جسمانی ثبت نام کامل میشه؟ آخه بدون این کد بقیه اطلاعات اصلا ثبت نمیشه

بله فقط ثبت بشه کافیه..ببین کلا الان اسمت بری دانشگاه مقصدی که قبول شدی هست‌..منم دو هفته درگیر ثبتنام اینترنتی بودم اخرش حضوری رفتم دیدم تازه یک هفته از شروع کلاسام  گذشته..!!