2777
2789
عنوان

لطف راهنمایی کنید

203 بازدید | 11 پست

سلام دخترم 8ماه و 18روزشه هنوز نمیشینه سینه خیز میره با دست اشیا رو میگیره ولی بدون کمک نمیتونه بشینه چه با کمک چه بدون اون می شونیش گریه میکنه بدون کمک هم سریع می افته لطف راهنمایی کنید پسرم 9ماهگی مینشست ولی حرکتاش سریعتر بود همش شوهرم با پسرم مقایسه میکنه و منو می ترسونه خواهشا اگه تجربه ای دارین راهنمایی کنید

پرستار nicu

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم مقایسه درست نیست .هر بچه ای یه جوره.شاید دوست نداره بشینه.من نوه ی خالم تا یه سالگی دوست نداشت بشینه میخواستیم بزاریمش وا سه نشستن همچین پاهاشو خشک میکرد که انگار زانوهاش اصلا دولا نمیشن بعدشم گریه میکرد.الانم دوسالشه و همه چی عادیه😁

خدایا میشه آرزوشو به دلم نزاری لطفا😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

اگر داخل صندلی بچه هم نمیشینه ببرش پیش دکتر شای لگنش یا جاییش درد میگیره که نمیشینه.خدای نکرده🤔ولی بازم میگم به نظر من که عادیه

عزیزم مقایسه درست نیست .هر بچه ای یه جوره.شاید دوست نداره بشینه.من نوه ی خالم تا یه سالگی دوست نداشت ...

خدا کنه اینم مشکلی نداشته باشه شوهرم دختر یکی از همکارش الان 7سالشه نمیتونه راه بره میگه نگرانم چرا دختر ما نمیشینه

پرستار nicu
خدا کنه اینم مشکلی نداشته باشه شوهرم دختر یکی از همکارش الان 7سالشه نمیتونه راه بره میگه نگرانم چرا ...

خدا نکنه گلم هیچی نیس.دعا میکنم واسش.خدا بزرگه😇😍

اگر داخل صندلی بچه هم نمیشینه ببرش پیش دکتر شای لگنش یا جاییش درد میگیره که نمیشینه.خدای نکرده🤔ولی ...

داخل صندلی چند دقیقه میشینه بعدش به گریه می افته 

پرستار nicu
یه دکتر ببر خیالتو راحت کن.😁

میدونی چون تو کارت واکسنش زده تا 9ماه میگم وایستم بذارم 9کامل بشه اگه ننشست حتما ببرمش دکتر دوست ندارم الکی بهش دارو بدن

پرستار nicu
میدونی چون تو کارت واکسنش زده تا 9ماه میگم وایستم بذارم 9کامل بشه اگه ننشست حتما ببرمش دکتر دوست ندا ...

نمیدونم چی بگم والا😐ولی واسه اینچیزا دارو نمیدن عزیزم .به نظرم پیشگیری بهتر از درمان است.هر جور صلاح میدونی گلم.