2777
2789

بچه ها من واقعا حس میکنم همسرم دوستم نداره نمیدونم چرا حس میکنم همه کاراش فیلمه حرفاش دروغه به دلم نمیشینه همش ته دلم حس میکنم فیکه

بعضی وقتاهم فکر میکنم به خاطر پول بابام اومده و واقعا دلم میلرزه

مثلا منو ناراحت میکنه من توقع دارم بیاد دم خونه از دلم دربیاره ولی هیچی 

یا یه گلی بگیره

یا..

مثل بابا ها وقتی من قهرم اونم متقابلا قهر میکنه که بگه قهر من منطقی نیست یا من درک ندارم و ..

چیکار کنم

نظرتون چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ذوق یه کانال زدم تو روبیکا ولی هیچ کی حمایت نمیکنه حداقل تو با قلب مهربونت حمایتم کن 🩵🫠ᯤ ◟𝗝oin ...

نظرتون چیه یکم رعایت طرفو بکنید؟ الان حالش خوب نیست میاید تبلیغ *روبیکاتونو* میکنید .

روبیکا مال بچه سالا شدن بخدا ول کنید

با ذوق یه کانال زدم تو روبیکا ولی هیچ کی حمایت نمیکنه حداقل تو با قلب مهربونت حمایتم کن 🩵🫠ᯤ ◟𝗝oin ...

عضو شدم قشنگم ایشالا بیشتر بشه

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

حست درسته شاید الان یسریا بیان بگن بچه ای یا توقع داری اما واقعا درسته دوست داشتن هیچوقت نمیتونه ظاهری باشه و یا فیلمی طرف می‌فهمه ببین اکه میتونی جدا شو چون بعداً تایپیک خیانت میزنی 

تا صبح جمال فتنه زای تو دمید..... گویی که ز شب غمِ تو می زاید و بس:»

حمایت کردم💖

چشم‌هایش را بست و به‌سمت خورشید پرواز کرد؛ اما این‌بار بدون بوم و رنگ در‌ دست :)!

امیدوارم فالوورات بره بالا ب هدفت تو روبیکا برسی ولی لطفا مراعات بقیه رو هم بکن .با تاپیک زدنم میتون ...

مرسی فداتشم اخه خیلی تاپیک زدم مجاز نیست دیگه

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بود♡