2777
2789

قسمتون میدم ب پاکی زهرای بتول بخونید تا آخر

خیلی داغونم خاهرا قلبم متلاشیه رازیم عزیزام میمیرد اینجور اتفاقی تو زندگیم نمی افتاد

بدبختی من برای یک ساله پیشه دقیقا یک ساله پیش

من خواب بودم شوهرم رفته بود سراغ گوشیم

توی فایل های شخصی توی پوشه تلگرام بالای ۱۰هزارتا شاید عکس بالا آورده بود

نمیدونم چجور خودش خودکار ذخیره کرده بود

بعد توی اون عکسا بالای صدتا اسکرین شات بود

شوهرم دیگه گوش ب قسمو قران من نکرد گفت این اسگرین شاتا ماله تو بردم دادگاه طلاقم بده هزاران بدبختی آورد ب سره من خودشم ی آدم خیانت دیده فرض میکردو گریه میکردو و...

من دیگه کاملا نسبت بخدا بی دین شدم خدایی وجود نداره ک عدالت داشته باشه

اینجا ی سایته کسی هم منو نمیشناسه هرچی میگم عین حقیقته

من ی خطا کردم وقتی همسرم سرکار بود ک ب شدت بد دله رفتم خونه ای یکی از دوستام

از خودشو دوستم یه فیلم گرفتم مسخره بازی دراوردیم تو فیلم دوتایی بعد با برنانه شیرت دوتا ازعکسای خودمو با اون فیلم رو برای دوستم فرستادم

اون دوسته خرابو هرزه من چشمش دنباله دوسته دوست پسرش بوده

چون دوسته دوست پسرش میشناسدش میگیره عکسای منو میفرسته میگه با اسم من با این پسر چت میکنه به مرتضی علی عین حقیقت رو میگم

بعد توی گروه اسکرین شات چتاشون رو برای هم میفرستن خودکار تو گوشی منم ذخیره شده بود

ب خاک کربلا من روحمم خبر نداشت که ذخیره شده

الان باردارم یک ساله زندگیم خونه

ب هر دری زدم شوهرم باور کنه باور نکرد گفت تو چتا عکس تو هست اسم تو هست تو رفتی خوته دوستت و....

آخ از دل بیکسم

اینم بگم شوهرم تقریبا عین خیالش نیست من هی خودخوری میکنم هی خودمو عذاب میدم میگم باور نکرده چکار کنم باور کنه

همش ازش میپرسم باور کردی یا نه

دلم برای خودم میسوزه

خاهرم ک شوهرش وکیلن شاکی شدم از اون دختر رفتم در خونشون ولی فراریه بخاطر چک برگشتی ک شوهر اولش ازش داشت

یکی میگه تهرانه یکی میگه شوهر کرده سلیمانیه

مادرش میگه ما از اون خرابکار خبر نداریم و....

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

دقیقا چند روز یعد ا ن قضیه من شوهرم اسرار کرد ک بریم پیش دکتر برای بچه یعنس هی قرار بود بریم قبل این قضیه و من با خاهش شوهرم رفتم

الان باردارم

خواهرای گلم امیدوارم هرجای دنیا خدای نکرده اگه به مشکل برخوردین خدا همون لحظه نوره رحمتشو نشونتون بده توروخدا برای حل شدن مشکلم برام صلوات بفرستید خواهش میکنم انشاالله بیام این امضامو تغیر بدم و بنویسم مشکلم حل شد با توکل بخدا و توسل به ۱۴معصوم

متاسفانه این اشتباهو کردی 

حالا وقت ترمیم رابطه ته 

سعی نکن هی یاد آوری کنی

حرص نخور هر چی میخواسته بشه دیگه شده خب؟

فقط روی خودت کار کن همین

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنها راهش این هست که از اون دختر شکایت رسمی کنی که از اسم و هویت و تصاویر شما در فضای مجازی سو استفاده کرده و این رو به شوهرت نشون بدی که مصمم هستی و داری روال قانونی کار رو دنبال می‌کنی ... فقط اینطوری می‌تونه باور کنه حتی اگه اون دختر رو نتونی گیر بندازی. همچنین اون پسره رو پیدا کن که بیاد و حقیقت رو بگه 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

شوهرم جانش قده بچمونه هر رزو براش ی چیزی میخره

مادرم‌میگه اگر باور نیمکرد اصلا بچه دار نمیشد

ولی چرا مریضیش چیه لینحور عذابم میده

ب روح رسول خدا من روحمم خبر نداشت اونا ذخیره شده تو گشویم اصلا نمیدانم طرف کی بود

شوهرم مسده رو میدا کرد مسره اصلا منو نمیشناخت

امد در خانمان ب شوهرم زنگ زد گفت بیا زنگ بزن با دوست دخترم حرف بزن پسره فهمیده بود قضیه چیه ب هر دری زد برای اینکه زندگیم درست بشه شوهرم باور کنه

شماره ی دخترو داده بود شوهرم نمیدامم دقیق شوهرم‌نگفت چیشده ولی دخت ه گفت بود من دوست دخترشم و...

تنها راهش این هست که از اون دختر شکایت رسمی کنی که از اسم و هویت و تصاویر شما در فضای مجازی سو استفا ...

پسره رو شوهرم پیدا کرد پسره بدبختی درست کرد من خبر نداشتم شوهرم میگفت 

پسره ب هر دری زد ک شوهرم باور کنه

ازت شکایت کرده؟مهریتو چکارکردی

ن شکایت نکرده افتاد گوه خوردن ک غلط کردم بردمت دادگاه واینا 

الان سر زندگیمم ولی چه زندگی

باردارم

تا ی چیزی میشه تیکه میندازه

پسره رو شوهرم پیدا کرد پسره بدبختی درست کرد من خبر نداشتم شوهرم میگفت پسره ب هر دری زد ک شوهرم باور ...

کاش شوهرت میبخشیدت یبار باردارم هستی! منم خیانت کردم شوهرم شکایت کرد مهریمو گرفت میخام جداشم

خوب الان دیگه بارداری.باید با همسرت حرف بزنی که الان به آرامش احتیاج داری

آخ کاش بدانی چجور رفتار میکنه باهام

همش ب چشم ی زنه خرابکار نگام میکنه

ن شکایت نکرده افتاد گوه خوردن ک غلط کردم بردمت دادگاه واینا الان سر زندگیمم ولی چه زندگیباردارمتا ی ...

اخخ اخ شوهرمنم تهدیدم کرد بیا مهریت ببخش الان میگ بمون نرو گفتم روزی ک شکایت کردی فکرمیکردی من ک توبه کردم منم همش ب روم میاره

کاش شوهرت میبخشیدت یبار باردارم هستی! منم خیانت کردم شوهرم شکایت کرد مهریمو گرفت میخام جداشم

چجور فهمید کاش اینکا و نمیکردی

ازش بخا ببخشدت اگر میتانی بخاطر زندگیت دروغ بگو بخاطر بچت یگو کار من نبوده انکار کن

من واقعا دوستم در خقم نارو زد ولی تو حداقل پشیمونی