2777
2789
عنوان

همسرم چرا بهم بی میله

168 بازدید | 8 پست

سلام بچه ها من عقد کردم یک ماهه،من و همسرم خونمون بهم نزدیک نیست،بیشتر وقتا من میرم بهش سر میزنم و فکر میکنم اینجوری میفهمه دوست دارم ببینمش و اونم خوشحال میشه،من خانه دارم ایشون شاغلن برای همین من بیشتر میرم

ولی نمیدونم چرا حس میکنم بهم بی توجهی میکنه یا همونقدر که من وقت میزارم میرم ببینمش اون نمیاد و ته دلم ناراحت میشم که چرا اون نمیاد

یا بهش پیام میدم جواب نمیده ولی میدونم آنلاینه

یا وقتی من قهرم و ازش ناراحتم نمیدونم چرا از دلم درنمیاره حداقل یه گلی هدیه ای چیزی..

ولی من خیلی هواشو دارم

به نظرتون مشکل چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چفدر بعضیا چرت میگن

عزیزم با خود همسرت بشین حرف بزن از احساست بگو خیلیا بلد نیستن

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
چفدر بعضیا چرت میگنعزیزم با خود همسرت بشین حرف بزن از احساست بگو خیلیا بلد نیستن

من چندبار گفتم

میگه من خسته ی کارم نمیتونم این مسیرو بیام به جاش جمعه ها که تعطیله میاد هر هفته

ولی خب منم مگه خسته نیستم؟با این حال ارزش میزارم میرم میبینمش

من چندبار گفتممیگه من خسته ی کارم نمیتونم این مسیرو بیام به جاش جمعه ها که تعطیله میاد هر هفتهولی خب ...

ما زنها فرق داریم از نظر احساس و حتما واقعا خسته است ببین مهم باهم بودنتونه نه اینکه کی پیش قدم میشه 

اوایل ازدواج مثل شما فکر میکردم چون هنوز ذهنم خام بود اما به مرور خیلی چیزا واضح میشه و حتی همسرتونم بیشتر شمارو میشناسه 

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
من چندبار گفتممیگه من خسته ی کارم نمیتونم این مسیرو بیام به جاش جمعه ها که تعطیله میاد هر هفتهولی خب ...

من نظرم اینه یه کوچولو عقب بکش بزا بیاد جلو

این مکانیسم رو مردا جواب میده جوابم نده باعث نمیشه شما مثه الان حس بد بگیری