2777
2789

آقا هست و کلا رفته تو قیافه برام

قبلا خیلی شوخی می‌کرد و من چون بهش علاقه داشتم واقعا دوست نداشتم اینقدر سربه سرم بزاره وقتی بهم علاقه ای نداره و میخواستم فاصله بگیر 

برا همین حتی شد دعوا کردم باهاش که تمومش کنه دیگه

حالا هی تیکه میندازه و وقتی میگم با منید میگه کی با شما بود منظورم شما نبودی در حالی که همه میفهمن من بودم

از اون به بعد دیگه خودمو زدم کوچه علی چپ و انگار دیگه هیچکدوم از حرفاشو نمیشنوم

منه احمق هنوزم دوستش دارم تازه ولی میدونم اون نداره

حالا برام تو قیافه هست هر وقت کار داشته باشه تازه میفهمه بايد درست حرف بزنه و بی محلی نکنه

من با این آدم باید چطوری رفتار کنم که اینقدر این دله صاحب مرده نشکنه از کاراش

چکار کنم بی تفاوت بشم بهش

تروخدا راهنماییم کنید 

خدا لعنتش کنه بخدا نزدیک یه ساله زندگی ندارم

🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊

محل نذار . انگار ن انگار همچین کسی وجود داره اصن 

هرچی ام میخواد بگه بگه ، وقتی محل ندی خودش خسته میشه

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

خوب از کجا میدونی دوستت نداشته

دلیلی برای دعوا نبوده کلا راهو اشتباه رفتی

شاید کم کم بهت علاقمند میشد

به نظرم گاهی با نگاه بهش بفهمون که دستش داری اما نزدیک نشو که ازت سواستفاده نکنه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نذار . انگار ن انگار همچین کسی وجود داره اصن هرچی ام میخواد بگه بگه ، وقتی محل ندی خودش خسته میش ...

باشه ولی خب واقعا سخته

تیکه انداختن و گذاشتن یکی لای منگنه بخدا بی رحمیه

از دستش دارم میرم دکتر روانپزشک

خدا نجاتم بده فقط 

باشه ولی خب واقعا سختهتیکه انداختن و گذاشتن یکی لای منگنه بخدا بی رحمیهاز دستش دارم میرم دکتر روانپز ...

اون بیشعوری خودش و نشون‌ میده

آدمی ک انقدر نفهمه اصلا ارزش اینو نداره لحظه ای بهش فک کنی و روانتو درگیر کنه چ برسه ب اینکه بری دکتر و .. 

همچین آدمی اصلا لیاقت دوست داشتن و نداره واقعا چطوری وقتی انقددددر گستاخه از چشمت نمیفته ؟

گهی گریان، گهی خندان، گهی چون اَبر سرگردان، گهی عاقل‌تر از عاقل ، گهی نادان‌تر از نادان! 🪴

خوب از کجا میدونی دوستت نداشتهدلیلی برای دعوا نبوده کلا راهو اشتباه رفتیشاید کم کم بهت علاقمند میشدب ...

اگر داشت یه چیزی میدیدم ازش

میدونی از نزدیکی بهش واقعا اذیت بودم

مراعات نمی‌کرد

حرفاش برام خاطره میشد نمیتونستم فراموش کنم خب

یا زنگی زنگ یا رومی روم

ببین نمیدونی من چی کشیدم

ولی اگر علاقه ای داشت بعد ۶ ۷ ماه بالاخره می‌اومد جلو اگرم بعد اون همه مهربونی من علاقه پیدا نکرد دیگه هیچوقت پیدا نمیکنه

بعد شوخیاش رنگ و بوی مسخره کردن گرفته بود دیگه

الان که دیگه خیلی بدتر شده

اون بیشعوری خودش و نشون‌ میدهآدمی ک انقدر نفهمه اصلا ارزش اینو نداره لحظه ای بهش فک کنی و روانتو درگ ...

خاک برسرم پناهک🥺🥺🥺

بخدا الان بغض دارم

دعا کن حالم خوب شه

خاک برسرم پناهک🥺🥺🥺بخدا الان بغض دارمدعا کن حالم خوب شه

خدانکنه عزیزم . 

تنها راهش اینه رو خودت کار کنی و بیخیالش شی 

اون آقا ن تنها بهت علاقه ای نداره ، بلکه اونقددددر از نظرش ضعیفی ک ب خودش جرئت داده مسخره ت کنه ، تمام اینام بخاطر اینه ک از حسی ک بهش داشتی مطمئن بوده و هوا برش داشته

حالا با تمام این چیزا ، واااقعا حیف نیست ذهنت و درگیر همچین کسی کنی ؟؟

ولش کن و تمام تمرکزت و بزار رو خودت ، بی محلی کن و در سکوت رشد کن ، بذار بفهمه ب ی ورتم نیست و انقددددر بگه تا خسته شه مرتیکه

خدانکنه عزیزم . تنها راهش اینه رو خودت کار کنی و بیخیالش شی اون آقا ن تنها بهت علاقه ای نداره ، بلکه ...

باشه چشم 🥺🩷