2777
2789

حس میکنم اونایی که ازدواج سنتی کردن بُرد با اونها بود

نامزدی و بله برون عقد و عروسی مهمونی عید و شب یلدا فقط تو جشن مهمونی کل خرج هاشون با شوهرشونه از مچ تا ارنج پر النگو و طلا هستن 

جهیزیه رو هم یواشکی با دوماد میخرن

میخورن و میخوابن تنها سختی هم که میکشن یه دکمه لباس شویی خونه داری از صبح تا شب تو خونه شوهرشون واسشون خرج میاره 

مسافرت و کلی تفریح همه خرج ها تو سر شوهر 

حالا ماهایی که میریم دانشگاه و زندگی خوابگاهی فقط بدبختی و بدبختی از همه چیمون بخاطر دانشگاه میگذریم سختی راه دور خرج دانشگاه بعد زنهایی که تو خونشون نشستن شوهرهاشون واسشون میارن به ما تیکه میندازن شما واسه عشق و حالتون میخواین برین دانشگاه ما اگه عشق و حال میخواستیم ازدواج میکردیم راحت میشدیم 😒

حس میکنم اخر و عاقبت ما زنها شاغل میشیم تا اخر عمر باید بدوییم و بدوییم 

درکم نمیکنی تاپیک نزار  

تهش سیاهی و تاریکی مطلق نوری نمیبینم حتی ذره‌ای..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب انتخابیه دیگه

هرکی هر راهی دلش بخواد پیش میره

یکی هم همزمان جفتش

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

به عنوان کسی که متاهل شده به تازگی هم دانشجو هست 

مسعولیت متاهل ها خیلی زیاذ تر از مجرد هاست

و متاهل باشی و شوهرت طلا باشه بازم باید مستقل بشی ...

نمیگم متاهلی بده ولی خوب اون تصوری که داری ،خونه بابا باشی خیلی بهتره چون کسی نمیتونه بگه بالا چشمت ابروس...

دقیقا راست میگی ازدواج با عشق هم بدرد نمیخوره آدم زجر میکشه

ازدواج با سیاست و سنتی با مرد پولدار اونها برد میکنن.

به عنوان کسی که دانشگاه رفته میگم و ازدواج کرده 

چرا فک میکنی ازدواج با دانشگاه نمیشه یا برعکس ؟

من خیلیا رو دیدم بعد یا قبل درس ازدوازجم کردن و موفقم شدن 

حتی خیلیا همزمان انجام دادن 

سعی کن تک بعدی نبینی هیچیو 

من خودم اول رفتم درس خوندم بعد کار و مهارت وپول و بعد ازدواج کردم 

الانم از هیچی نمی‌ترسم چون میدونم یه موقعی خرجمو خودم در میاوردم پس لازم لازم باشه میتونم همین کلی تو اعتماد به نفس موثره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

به عنوان کسی که دانشگاه رفته میگم و ازدواج کرده چرا فک میکنی ازدواج با دانشگاه نمیشه یا برعکس ؟من خی ...

راستش خیلی سخته💔

خواستگار میخواد تو شهر خودش زندگی کنه تو شهر دانشگاهم که نمیاد.

همه چی از دور قشنگه....من بحال اونایی که دانشگاه میرن و شاغلن غبطه میخورن کلا استقلال مالی برای زن خ ...

غبطه چیو میخوری راحتی که شما دارین ما نداریم