2789
عنوان

خانمای با تجربه توی بچه داری بیایید لطفا به کمکتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 48 پست
بهتره که تشکش رو از زیر شیب بدی که بالا اومدن شیر نداشته باشه کلا بچه راحت تره ولی اینکه بالش زیر سر ...

اروغ بلد نیستم ...هرکار میکنم نمیزنه میذارمش روی شونم به پشتش میزنم فقط خودشو مچاله میکنه...ولی صدای حرکت نفخ توی روده هاش رو میشنوم گاهی.....دارم دیوونه میشم😭

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
اروغ بلد نیستم ...هرکار میکنم نمیزنه میذارمش روی شونم به پشتش میزنم فقط خودشو مچاله میکنه...ولی صدای ...

گریه زاری چرا می‌کنی عزیز من اعتماد به نفس داشته باش تجربه نداری همین بدونی باید چی کار کنی از پسش برمیای 

وقتی میذاری روی شونه ت پاهاشو توی شکمش جمع کن سرش رو توی حالتی که انگار میخواد بگه نه نگه دار با سرت میتونی این کار رو بکنی 

حالا با دستت بزن پشتش 

حالت نوازش و آروم هم نزن

قشنگ تپ تپ بزن یه پتوی نازک پشتش بذار که وقتی تپ تپ میزنی پشتش دردش نگیره ولی ضربه ها انقدری باشه که باد معده رو حرکت بده به سمت بالا

هر وقت زیاد پیچ پیچ میخوره و بی تابی می‌کنه یعنی انقدر آروغ نگرفتی که باد دیگه وارد روده ها شده باید از مقعد خارج بشه 

واسش دوچرخه بزن پاها رو توی شکمش جمع و باز کن و کمی فشار بده انقدر تکرار کن تا باد رو دفع کنه 

اگر نافش افتاده توی نافش یک قطره روغن سیاهدونه بریز پیچ پیچ خوردن هاش رو حذف می‌کنه 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://ninisite.co/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گریه زاری چرا می‌کنی عزیز من اعتماد به نفس داشته باش تجربه نداری همین بدونی باید چی کار کنی از پسش ب ...

بخدا دارم دیوونه میشم‌حس میکنم دستی دستی دارم بهش اسیب میزنم....نه نافش نیفتاده...اره حرکت باد توی روده هاش رو‌حس میکنم و همش میپیچه به خودش.....با ناف نیفتاده میتونم اون‌حرکت دوچرخه‌رو‌بزنم براش؟؟؟

زردیش چنده ؟ من بچه م تازه دنیا اومده زردیش ده و نیم بود بیلی ناستر بهش میدم دستگاه هم اجاره کردم خو ...

هفت روزشه زردیش ۱۷...دکتر گفت اینبار اگه پایین نیاد بستریش میکنن😭😭😭😭😭

غذا های خنک بخور تا جایی که میتونی شیرش بده تا ادرار کنه و مطمئن باش که تیرویید و ....نداره چون باعث ...

ازمایش تیروییدش مشکوک بود دوباره تکرار کردن امروز...اخه من چیکار کنم خدایا😭😭😭😭

گریه زاری چرا می‌کنی عزیز من اعتماد به نفس داشته باش تجربه نداری همین بدونی باید چی کار کنی از پسش ب ...

شیرم بوی اهن میده و خیلیییییی آبکی...بزور میخوره چیکار کنم

هفت روزشه زردیش ۱۷...دکتر گفت اینبار اگه پایین نیاد بستریش میکنن😭😭😭😭😭

خب عزیزم زردیش خیلی بالاست اگر زیر ۱۴ بود بهت میگفتم دستگاه اجاره کن توی خونه بیارش پایین ولی الان باید فوری ببری بیمارستان بستریش کنی وگرنه آسیب مغزی وارد میشه بهش اصلا شل نگیر مسأله رو 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://ninisite.co/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

بخدا دارم دیوونه میشم‌حس میکنم دستی دستی دارم بهش اسیب میزنم....نه نافش نیفتاده...اره حرکت باد توی ر ...

اره میتونی دوچرخه بزنی ربطی به ناف نداره 

شیرم بوی اهن میده و خیلیییییی آبکی...بزور میخوره چیکار کنم

شیر از سه قسمت آب و پروتیین و چربی تشکیل شده اولش آبه و بچه رو درست سیر نمیکنه  ،  دو تا راه داری یا قشنگ سینه رو قبل از شیردهی ماساژ بده یا اول شیرت رو بدوش تا زمانی که رنگ شیرت پررنگ تر و غلیظ تر بشه دیگه از اونجا شروع کن به شیر دادن به بچه دوشیدن گزینه بهتریه 

وقتی خورد قشنگ سیر شد اون شیری رو که دوشیدی رو با سرنگ گوشه لپش خالی کن دقت کن ته حلقش نریزی گوشه لپش خالی کن بخوره باید شیرنوشی رو خیلی زیاد کنی وگرنه پایین نمیاد زردیش باید بیشتر از ظرفیتی که میخوره بهش شیر بدی که تنها راه همین یا سرنگ شیر دادن بعد از شیردهی هست اگر با سرنگ سختته میتونی از لیوان هم استفاده کنی شیرت رو بریز توی لیوان کاغذی یک بار مصرف بدی بهش میخوره کاملا 

خب عزیزم زردیش خیلی بالاست اگر زیر ۱۴ بود بهت میگفتم دستگاه اجاره کن توی خونه بیارش پایین ولی الان ب ...

وای خدایا😭😭😭😭😭😭 فردا میبرمش تست دوباره

بدون بالشت شیر برمیگرده تو دهنش😭😭😭

پوشک بذار زیر سرش

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

وای خدایا😭😭😭😭😭😭 فردا میبرمش تست دوباره

همون جوری که گفتم برات امشب تا صبح یک سره بهش شیر بده تا صبح زردیش کمتر بشه ان شاالله برسونی به ۱۴ میتونی خودت توی خونه حتمااااااا با دستگاه فتوتراپی نگهش داری 

ازمایش تیروییدش مشکوک بود دوباره تکرار کردن امروز...اخه من چیکار کنم خدایا😭😭😭😭

غصه نخور عزیزم آروم باش ، ببرش دکتر هیچ نترس خیلی از بچه ها یکی دو روز میخوابن بیمارستان و زود خوب میشه زردیشون

یه نیت کن بچه حالش جا اومد عقیقه کنید براش یا صدقه بدید 

رسانه یه کاری کرده به جای اینکه ما طلبکار باشیم از ملتی که نمیفهمن، اونا از ما طلبکارن و فحش میدن. 😏 به جای اینکه ما شاکی باشیم از دروغ هاشون و بی سند و مدرک حرف زدنشون، از بی سوادیشون، از انتخابهای غلطشون، محکومیم و باید جواب پس بدیم. 🫤 به جای اینکه ما بگیم چرا حرف رسانه دشمن رو باور میکنی، اونا میگن چرا حقیقت رو باور میکنی 🙄 به جای اینکه ما شاکی باشیم به خاطر از دست دادن عزیزای قشنگمون، اونا شاکی ان از حادثه تلخی که خودشون رقم زدن 💔 جای اینکه منطقی حرف بزنن، فقط فحش و توهین بلدن 🤬 نه ایدئولوژی دارن نه تفکر سیاسی واحد 🤡 اونم درمقابل تفکری که زمان خودش کلی اندیشمند و نویسنده و کتابخون داشته و هنوزم داره 📕 ولی ماه پشت ابر نمیمونه، هوچیگری و کولی بازی بالاخره رسوا میشه و علم و دین و عقل پیروزه... 😉

الان من چیزی بگم پزشک نماهای نی نی سایت بهم حمله می کنن 

شیرخشت بهداشتی داروخونه داره بگیر مقداری که رو ش زده رو بده فک کنم روزی ۵ قطره بود 

ترنجبین از عطاری بگیر بریز تو یه قوری خیلی کوچولو بذار ۵ دقیقه خوب دم بکشه که اگر میکروب داره از بین بره 

بعد صافش کن بریز تو شیشه بده بچه بخوره 

چون شیرینه هم بچه دوست داره هم ادرار آوره 

هر چقد بچه بیشتر جیش کنه زردی زودتر دفع میشه 

من شخصا یه ماه لول به بچه هام شیر خشک هم کنار شیر خودم میدم 

یکی از دلایلش همین دفع زردیه 

دلیل دیگش مادر شب اقلا سه ساعت پیوسته بخوابه 

من گاهی آب قندم میدم چون اونم ادرار آوره در دفع زردی موثر

فقط باز هم قند در آبجوش حل کن روش چیزی بذار خوب میکروب کشی بشه و بریز شیشه بده بچه بخوره 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم