2777
2789

چند تا سوال دارم راجع به زردی نوزاد و‌خوراک مادر و نحوه خواب بچه...تو رو‌خدا اگه میدونید راهنماییم کنید...هیچکسیو ندارم ازش بپرسم

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...
برای زردی میگن هفته ها آخربارداری آب سیب با یع قاشق عرق کاسنیبخوری

نه برای بعد تولد...نوزادم زردی زیادی داره نمیدونم چی بخورم چیکار کنم😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلیا برای زردی نوزادشان که هی بالا و پایین میشه 

میبرن پشت گوش نوزاد رو یه کوچولو حجامت میکنن درجا میاد پایین دیگه هم بالا نمیاد

تحقیق کن اگه دوست داشتی ببر انجام بده

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

زردیش چنده ؟ من بچه م تازه دنیا اومده زردیش ده و نیم بود بیلی ناستر بهش میدم دستگاه هم اجاره کردم خونه نگهش داشتم زردیش رسید به هشت دیگه الان فقط با شیرنوشی زیاد و بیلی ناستر دارم کنترل میکنم که بالا نره تا کبد به تکامل برسه بتونه دفع بیلی روبین رو انجام بده 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

آب آلبالو آب انار لیمو شیرین پرتقال انواع کمپوت ها ژله عصاره گوشت با کته 

فعلا با این چیزا خودتو سیر کن تا بیاد پایین قرص ویتامینم حتما بخور فقط حواست باشه بی‌حال میشی طبیعیه چون سردیه اینا 

سلام عزیزم،قدم نو رسیده مبارک.برای زردی تا میتونی شیر بهش بده تا بیرون رویی زیاد داشته باشه،برای خواب هم هر سری یه طرف سرشو بزار.خودتم ابگوشت و سوپ زیاد بخور.

یه صلوات مهمونم میکنید،هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم.

زود به زود شیرش بده معمولا بچه ای که زردی داره زیاد میخوابه و واسه شیر بیدار نمیشه. هر دوساعت با خاروندن کف پاش و ضربه آروم به کنار بینیش وادار به شیرخوردنش کن 

خودت هم لیمو شیری و انار بخور

خوراک‌ مادری ک نوزادش زردی داره چیه؟ نمیدونم غذا چی بخورم میوه چی

غذا های خنک بخور تا جایی که میتونی شیرش بده تا ادرار کنه و مطمئن باش که تیرویید و ....نداره چون باعث میشه کند بیاد پایین زردیش

قلب شکسته ترمیم نمیشه کی گفته خوب میشه من الان سال هاست قلبم درد می‌کنه ناراحتم از زمانی که سه سالم بود بغض دارم تا امروز خدا      خدایا قلبم شکسته🤺💔            می‌دونی چیه :«من مزه خوشی نچشیدم،نه حس کردم،نه فهمیدم».      خداااااااایا این همه از عمرم گذشت بسم نیست کجایی می‌دونم که می‌شنوی ولی بدون صبر من حدی داره نزار این رشته ضعیف ارتباطی من تو پاره بشه آخه که اگه پاره شد من به کی پناه ببرم خدایا    خدایا آرزوم این که دوباره برم🧳✈️ کربلا آخ که نمیدونی چه صفایی داره     خدایا صاحب مسکنم💒 کنی خستم از اجاره نشینی.  خدایا یعنی میشه یک روز بیام روبه درگاهت بشینم بگم دیدی منم خوشبخت شدم ،منم به آرزوهای ریز و درشتم رسیدم اره میشه 🥰.  خدایا مراقب دوتا فرشته کوچولوی قشنگم باش تو هر لحظه تو هر مرحله از زندگی حافظشون باش       مامان دوتا جوجه فسقلی 

زود به زود شیرش بده معمولا بچه ای که زردی داره زیاد میخوابه و واسه شیر بیدار نمیشه. هر دوساعت با خار ...

حتی به زور هم بیدار نمیشه......چون زود به دنیا اومده شیر نداشتم افزایش دهنده شیر خوردم اسهال شدییید گرفت ترسیدم اب بدنش خشک بشه قطع کردم الان شیرم به شدت آبکی شده و بوی آهن میده چیکار کنم😞😭

برای خواب چیزی زیر سرش بذارم خانما؟

بهتره که تشکش رو از زیر شیب بدی که بالا اومدن شیر نداشته باشه کلا بچه راحت تره ولی اینکه بالش زیر سرش بذاری نه 

دور بچه رو پر پارچه و پتو فلان نکن از زیر تشک شیب بده و رخت خوابش رو حالت بده سر بچه رو هم هر بار یه یک سمت بچرخون 

اینطوری نباشه که گردنش کج باشه بلکه کل بدنش به سمت راست یا چپ تمایل داشته باشه که اگر شیر برگردوند توی خواب به حلقش نپره اینطوری سرش هم خوش فرم میشه 

اروغش رو هم حتما بگیر حتی اگر خوابه توی خواب اروغش رو بگیر

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85