2777
2789
عنوان

کسی تو بیز عضو بوده؟

22534 بازدید | 109 پست

دوستان سلام

ما امشب جایی بودیم ک کلی شست و شوی مغزیمون دادن ک بیاین بیز و فلان و بهمانه و کلی تشریح کرد ک خوبه و ب پول میرسین 

اول یکم مخمون زده شد ولی همش حسم اینه ک درست نیس 

کسی اطلاعاتی داره

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نريييييييي

میشه نعایبش بگین

جدولی ک کشید برامون در بدترین حالت دوسال دیگه ماهی ۶۰ میلیون بود

وسوسه کنندست

بله ، بیز یکی از همین شرکتاست

نرین اینجور شرکتا هیچ سودی برای پایین دستیا نداره همه سودش میره تو جیب سردسته ها

پولاتونو میگیرن از دستتون ک مثلا بعد ۱۰برابرش برمیگرده بهتون هیچیم نمیدن بهتون نرین

فق پول از دست دادن

من از اطرافیان هرکی دیدم پشیمون بوده

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍

میشه دلایل قانع کننده بیارین

من قانعم ک نرم

ولی دلیل میخوام ک ب دوستم بگم واسه این نمیام

عزیزم چطور این چیزا رو باور میکنی با یه حساب سر انگشتی میفهمی ک نفعی واستون نداره حیف الان حوصله توضیح دادن ندارم فقط الکی خودتو علاف نکنیا

حال من حال اسیریست که به هنگام فرار یادش افتاد کسی منتظرش نیست...... نرفت😔😔 
میشه نعایبش بگین جدولی ک کشید برامون در بدترین حالت دوسال دیگه ماهی ۶۰ میلیون بود وسوسه کنندست

نروالکیه بابای منم گول زده بودن بهش گفتم الکیه دیگه نرفت ب اونامیگفتن طلامیدیم وفلان میکنیم

میشه نعایبش بگین جدولی ک کشید برامون در بدترین حالت دوسال دیگه ماهی ۶۰ میلیون بود وسوسه کنندست

۶۰میلیون اون سودی بوده ک شما باعث میشین بره تو جیب سردسته ها

نمیبینین چقد پول دارن با پولای شماها ب اونجا رسیدن دگ

😍خداجونم انقد بهت احساس نزدیکی میکنم وقتی راجع به خدا صحبت میشه حس میکنم دارن راجع به اعضای خانوادم صحبت میکنن😍